pist gayet güzel olmuş..ona birşey dediğimiz yokta 2 organizasyonada emek ve para harcanıo ..keşke böle olmasaydı...
Printable View
bu hiç olmadı aynı gün farklı yerlerde yarış olması çok yanlış katılım baya düşücektir.
mesela biz geliyorduk 15 inde ama 22 sinde manisaya gidicez bu yüzden gelmiyorum.
katılım bayya bi düşer bencede geçen seneki yarışlar konyanın imajına kötü etki etti. yanlış yaptınız bence ya iptal edin yada daha ileriki bir tarihe alın. amacım konya pistini kötülemek vs. deil sadece tr de zar zor olan imkanları dahada geliştirmek. başlıgı ,tarihi daha önceden belirlenmiş akhisar yarışıyla aynı tarihi yapmak hiçde profosyenellik deil..
Motodrag ile otodrag tarihleri değiştirme imkanı yok mudur?
Otodrag gene 15 mayıs olsa motodrag 22 mayıs olsa ?
çok mantıklı
bende akhisar yarışlarına gelicem inş, konyalıyım, konya'da yaşıyorum (kimse kusura bakmasın, kimsenin aracını küçümsemiyoruz) ama haftasonu oraya gidip şahin izlemeye pekte niyetim yok..! (yetkililerden rica'da bulunuyoruz yarış tarihini akhisardan sonraya erteliyelim diye, kimsenin ilgilendiği yok..!)
Konya'nın imajını düzeltmek için çok güzel bi fırsattı.ama şimdi iki yarışda aynı tarihde.katılım az olur.ben bile aynı tarihde olmasına rağmen akhisara gitmeyi düşünüyorum.tarih ertelenmeli 29 mayısa.
şu ana kadar okuduğum yazılarda her ıkı pıstede gıtmek ıstenıyor bu yuzden yarıs tarıhını 22 mayıs oncesı olmuyorsa sonraya almanız cok daha mantıklı olur...
bırde 15 ınde olacak yarıs ıcın o kadar rezervasyon,kapora vs olayları ne olacak ? insanları magdur durumda bırakmayın lutfen,amaç gecen sezon olusan negatıf dusuncelerı yıkmak olmalı...konya dan bu sene guzel yarıslar beklıyoruz cunku tecrubelerıme dayanarak samımı olarak soyluyorum,ılk yarısta gelecegıde baltalamıs olacaksınız dıye dusunuyorum
yetkılı arkadaslardn durumu duzeltmelerını rıca edıyorum,kolay gelsın :icon_tup:
herkesin bunu iletmesi lazım yetkililere, ben fikrimi söyledim mesaj attım, 29 mayısa almalıyız gelemez kimse dedim.. aldığım cevap çok net, tek kelime "olmaz" ..!
yarış haziranda yapılsa olmuo mu
22 mayıstan sonraki bi tarihe ertelenmelii bence konya yarışı...
Tarihin ertelenmesi en mantıklı hareket olacaktır şu durumda. Yetkililer gerekeni yapalar umarım.
Çoook Profesyonelce olmuş, Tebrik Ederim.
Ya yarış marış ta biyere kadar önce biraz saygı şimdi önceden o tarihe belirlenmiş bi yarış varken bu yaptığınız pek olmamış.İnsan biraz bi düşünür ben bişey yapıyorum ama birilerini kırıyormuyum diye siz maşallah gıcıklığına bizde burda aynı tarihte drag yaparız der gibi olmuş.Zaten organizasyon azlığından sıkıntı çekilen memleketimizde başka günmü bulamadınız iptal edin gitsin
Çok üzücü olmuş iki güzel oranizasyon ne güzel 15 mayıs arkasından 22 mayıs Konya, Akhisar şimdi sadece Akhisar olacak.
Bende Akhisara katılıyorum.
zaten konya ben kendi kendi yeterim der gibi. senede 1 yarış oluyor zaten oda rezil ediliyor.
çözülmeyecek bir sorun değil aslında kulüp olarak tosfed e gereken açıklama yapılarak ileri bir tarihe alınabilir :)
dk 1 gol 1 konya 1 -0 onde ben ınanmıyorum konyada bune sorunsuz bır organızasyon olacağına
Sizin bu konuya bakış açınızdan sporu destekleyen bir taraf çıkartamadım malesef. Fakat şu bir gerçek ki, daha önceden verilmiş olan bir tarihe aynı tip yarışı koymak birbirimizi baltalamaktan başka birşey değil. Siz bilirsiniz ama drag yapıp zarar etmenizi istemem hiçbir zaman...Bu kadar adam tarihi değiştirin diyorsa demek ki bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Organizasyon sizin, karar sizin ;)
"kimsenin aracını küçümsemiyoruz" diye belirttim, lütfen daha dikkatli okuyun..:ofk:
keşke elimizde olsa kardeş, vermişler pistin yönetimine bişeyden anlamayan adamları, sonra da konya'da yarışlara rağbet yok derler..! bunlar böyle inat ederlerse tarihi değiştirmemekte sonucuna'da katlansınlar.. tekrar söylüyorum, ben gitmiyorum..!
belkıde manısada yagmur yagar orada ertelenebılır olasılık bence ama ıkı aynı tarıh kotu bır durum :(
Arkadaşlar ;
Tosfed'e yazılacak bir yazı ile yarış 1 hafta ileriye alınabilir ve bu sorun halledilebilir.Zaman varken acele edin derim.
:icon_wack
Şahsen, sizler gibi bu tarz organizasyonlar düzenlemeye çalışan girişimci,cesur arkadaşlara saygım sonsuzdur....
Lakin siz türkiyede yarış pistine sahip nadir illerden birinde yaşama şansına sahipsiniz, ve gidip zaten katılımcı izleyici kitlesi belliolan bu sporu aynı gün 2 farklı organizasyon yapmaya çalışmak 3 seçenek doğurur.
1- Katılımcıların büyük çoğunluğu Konya'ya gider, Akhisardaki organizasyonundaki emekler boşa gider...
2- Katılımcıların büyük çoğunluğu Akhisar'a gider, Konyadaki organizasyonun emekleriboşa gider...
3- İki yarışada yakın sayıda katılımcı ve izleyici gider , 2 org. da emekleri boşa gider.....
Hangi seçeneği seçtiniz?
bilerek ve isteyerek olmadığını söyledim yukarda da ve bir hafta sonra da tekrar motodrag var
ya üstelemeye gerek yok bence adamlar ne yapsın
ama bu org.törler için sıkıntı olacak ciddi zarar olur
bu kadar büyütecek bişey yok aslında konya ve akhisar arasında zaten belli bir mesafe var ....benim kanımca ege ,ist ve bursa çevreleri akhisara gider ...akdeniz güneydoğu ve ankara çevreside konyaya gider ...çünkü amaç yarışmak sonuçta.... kim kendine yakınsa o organizasyona katılır...haaa çok çok 70 araba girmezde 30 40 araba girer varmı daha ötesi...
ötesi var bence..maksat sadece yarışmak doğru ama dediğin gibi herkes yakın olanına gider olayı yanlış bence.ankara istanbul izmir v.s şöförleri zaten kendi otobanlarında yarışıolar..bu organizasyonlardaki amaç tüm türkiyeden iddialı makinaları biraraya getirip tüm sene boyunca yapılan emeklerin karşılaştırılması ve bu işe gönül veren kişiler olarak sadece forumlarda değil yüzyüze tanışmak ve biraraya gelerek fikir alışverişleri yapıp hoşça vakit geçirmektir .en azından ben böyle düşünüyorum...
bizim derdimiz manisa veya konya olsun değil.amaç bu şekilde 2 organizasyonda baltalanmasın ve zarar edilmesin....bizlerin programı 15 inde konya 22 sindede manisaya katılmaktı..açıkcası şu anda tamamen kararsız kaldık :(