Peki İZMİR Mahalli gibimi olacak ? (sadece koltuklar)
Printable View
http://www.dosyan.com/download.php?img=96
Bu hafta sonu ( 7 - 8 Mayıs ) Konya'da düzenlenecek olan Türkiye Moto Drag Şampiyonasının 1. ayağı
Konya Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kötü hava şartları nedeniyle TMF (Türkiye Motosiklet Federasyonu)
tarafından Türkiye Moto Drag Şampiyonasının
1. ayağı 14 - 15 Mayıs tarihine alınmış olup bu nedenle
Konya 1. Oto Drag Şampiyonası 22 Mayıs Pazar gününe ertelenmiştir
Konya 1. Oto DRAG Şampiyonası KAYIT FORMU aşağıdaki linkte mevcuttur.
www.konyadrag.com/kayit1.doc office 2003 için
www.konyadrag.com/kayit2.docx office 2007 için
Kayıt ücreti: 140.00 tl
Geçici lisan : 20.00 tl
Sigorta : 40.00 tl
katılım 40 araç olarak sınırlıdır.
DEDEMAN OTEL
Tel: (0332) 221 66 00
Tek Kişilik Oda : 180,00 TL + K.D.V.
(kahvaltı dahil)
İki Kişilik Oda : 180,00 TK + K.D.V.
(kahvaltı dahil)
RiXOS OTEL
Tel: (0332) 221 50 00
Tek Kişilik Oda : 133,00 TL + K.D.V.
(kahvaltı dahil)
İki Kişilik Oda : 181,00 TL + K.D.V.
(kahvaltı dahil)
Konya 1. Oto DRAG Şampiyonası KAYIT FORMU aşağıdaki linkte mevcuttur.
www.konyadrag.com/kayit1.doc office 2003 için
www.konyadrag.com/kayit2.docx office 2007 için
bu yarışta organizasyonu yapan kişiler kalkış için AHT veya benzeri royal purple vs traction için bi ürün kullanıcaklarmı?
haydaaaaa 22 sinemi ertelendi ya :(
haydaa insallah öyle bi durum olmaz butun plan programi 15 mayis a gore yaptik cok ters geliriz,konya bicok kisi icin zor olur o zaman eminim ki tarih 15 mayis olarak kalir insallah..
tarih bu 1 hafta kala değiştirilmesi cook kötü ? umarım aynı kalır
arkadaşlar yarış tarihi
22 Mayıs
yarış 22 mayısa ertelendi hava şartları yüzünden
aylarca drag olmuyo,herkes 400 mt yarisi,konyayi akhisar ı bekliyo,sonra o kadar gün varken 2 yarista ayni güne denk getiriliyo,umarim yarıslar basarıli bi katilim sayisina erisirler de sonra destek verilmiyo diye kimse sızlanmaz..
walla çok bölünecek herkes..2 tarafta zayıf kalabilir :(
iyide arkadaşlar biz uzak yerdelerden çekiciyle geleceğiz, adamlara tarih belirledik, kapora verdik, ben işimi gücümü bıraktım 1 haftadır araba hazırlıyorum. yapılırmı şimdi bu 1 hafta kala.
arkadaşlar maalesef buhafta yapılacak olan motodrag şampiyonası 1. ayak yağıştan dolayı haftaya ertelendi maalesef pist tmf ye ait olduğu için ve bizimkisi şampiyona olduğu için üzülerek söylüyorumki sizin yarışınız ertelendi....
arkadaşlar 22 mayıs da RPM RACE EVENTS akhisar yarışının oldugunu biliyosunuz heralde değilmi ?
ve aynı tarihe ertelemek sizin için ne kadar mantıklı olucaktır hiç düşünmediniz mi ?
Afiş yalama oldu değiştire değiştire :D
aynı tarihte yaparsanız iki organizasyonuda baltalamış olursunuz bana kalırsa, hayırlısı ...