Gaziantep 2 kupa ile döndü bu seneyi yine boş geçmedi maşallah tüm araçlara :)
Printable View
Gaziantep 2 kupa ile döndü bu seneyi yine boş geçmedi maşallah tüm araçlara :)
Antepmi bir yerden pejo gelicekti ne oldu
Antepli 106 vardı benle kalkmak isteyen onu da göremedik akhisarda
Konyaya da gitmemiş galiba
Bana okadar atar yaptılar gelin konyaya falan filan
Ne oldu biz görmedik
Ama biz Akhisardaydık
yılmaz abi yoktu sanırım............
anteplıler bıtane subaru ve bıtane crx getırdıler mavı olanın 106gti sordum yetısmemıs araba bunlarla geldık dedıler 1.lık kupası aldılar subaruyla benım hayret ettıgım kımsenın begenmedıgı serceler m3 lerı subaruları gectı 14.sn yapan tofaslar vardı
dedıgını pıstın ortasında oturan kg kısıde draglara gonul vermıs sahıp cıkan kıvırcık dayımız motodraglarında kendı adına 10 dan fazla motoru var yuksek derecelere sahıp bızımde destekcımız yardımımıza geldı..kıme sorsanız kıvırcıgı tanıyomusunuz dıe motorculara bılırler :) araba draglarına da alıstıralım dıe cagırdık
Kardeşim ben pejo göremedim listede
Bana ne birinciliklerinizden
Ben sana hava atıyomuyum 12.2 saniye ile birinciligi aldım diye
konyaya gelseydim de ne olcaktı Arabanız yokki boşa gelmiş olucaktım
Benim anlamadıgım glsene konyaya gelsene konyaya dediniz de neden arabanızı götürmediniz ???
belkide biz bisikletle yarıştık . 2 aracımız vardı zaten pejo da sıkıntı oldu yetişmedi götüremedik senin geçensene yaptığın gibi. 75000 tl para istediğin arabanla çok da iyi bi derece yaptığına inanıyorsan dicek bişey yok bizim 10000 lik arabamız 13.94 yaptı:D sadece gülüyorum sana bu insanları küçümseme her şeyi ben bilirim tavırlar bırak artık ummadık taş baş yararmış
Bak teşekkürm ettim sana anlamışsındır inşallah
Foruma bir anket aç bakalım
Minikler çok bilmiş insanlara yukardan mı bakar
Mütevaziler mi
diye iki şıklı
anket sonucunu beraber görelim
hadi iyi geceler
isterseniz 10 saniyelik araba yapın ama önce insanların emeklerine bilgisine saygı göstermeyi bilceksin
Ya arkadaşlar kasmayın şu konuyu tartışamadan başka bişey çıkmaz 26 sında ankara var gelin ortada buluşun :D Ama sınıflarınız aynı olmaz Hulk abartı gidiyor bu hali ile 12 lerde koştu velevki aynı grupta olunsa bile diş bilenmesi hoş olmuyo..Antepli kardeşlerden ricam konuyu daha ılımlı bir havaya çekin gerçekten manasız oluyor Hilmi kesinlikle mülayim biri tanısanız faydası bile olur sizde emek veriyosunuz bellki gönülde vermişsiniz bu işe gün gelip yüzyüze bakmak var bu sporda o yüzden gelin bunu daha fazla uzatmayın derim :)
adam 0.9 barla 12 sn cıkarıyor takdir edilmesi lazım alay deil..
aga kimilerinki geeçç gelirmiş :)
konyada da 13 saniyelerde hacı murat vardı ola bilir herkesin emeğine sağlık biz de biliyoruz ne paralar ne emekler harcandığını adamın arabası yetişmedi sorun çıktı sormanında bi uslıbu var. biri diyo o antep mi neydi 106 mı ne gelicekti o bürü başka bi şekil insanlar bize 1 gelirse biz 10 gideriz.
foruma çok olmadı gireli insanlar birbirini tanıya bilir ama biri bişey yazdımı bu kadardaolmaz biriyle bi konu hakkında tartışıyoz ooo bi bakıyom 10 arkadaşı ordan atlıyo anlamadan bilmeden son ra uzuyo mevzu banlanıyoz falan filan girmeyelimmi yani buraya anlamıyorum
Arkadisim ben o arabanin hangi sehre ait oldugunu hatirlayamadigimdan oyle yazdim antebi kucumsedigimden degil, konya derecesini merak ettim, nese bidahaki yarisa akhisara bekleriz sizleri agirliyalim ve gercek sureleri gorelim, ha bu arada 12 sn kucumsemeyin 12 sn ile 12.1 sn arasinda tam 5 boy fark oluyor.
Valla doğrusunu herkes kendi bilecek yaşta ben sadece g.antepliler olarak siz alttan alın kapansın demiyorum , sizde uzatmayın konuyu kapansın diye rica ettim devam ettirmekte tabiki serbestsiniz ama olay sadece yarışmak birinci olmak değil bu bir aktivite ve yarışmaktan çok daha öte olduğunu RPM ekibi başarmış bizde ha hu diyoduk gittik gördükkü oluyomuş bunu konya yapamazmı çokmu zor, ama geçen sene gördük yarışmacı arkadaşlarla forum üzerinden bidünya tartışma vs oldu halbuki insanlar konyada düzgün bir trübün temiz bir yarış için gerekli şeyleri söylemeye çalışırken azarlandı vs bişeyler oldu inşallah ordaki ortamda düzelecektir yapılması gerekenler az çok belli oldu bizlerde oraya gelip düzgünce karşılanmak hoş sohbet muhabbet ortamında yarışmak isteriz kimse kimseye bilenmeden kimse kimseye düşman olmadan kardeşce güle oynaya bir yarış olmasını herkes ister..
konu sakız oldu abi valla hiç gerek yok
para çokomel biz boş araba sadece nos basıyoruz 13 saniyeler belkide kimsenin cesaret edipte gitmediği yarışlara katılıyoruz
kupa alıyoruz yazıyoruz ne var bunda bu konu neden var o zaman
daha önceki konularda da tartışma çıktı konya ya gelin akhisara gelin bize konya daha yakın taktir edersiniz ki tercih meselesi
bize akhisar çok uzak gidiş geliş sorun oluyo konya bile 650 km hem konyanın pistti çok daha iyi oldu bu sene kısmet hangisi oluhrsa ozaman ona gideriz allah büyük belkide gidemeyiz zaman gösterir 12sn ile 12.1 sn arasında 5 boy fark etmez bu arada 13 sn olursa 150 boy falan far eder ozaman
Yahu arkadaş bana okadar aargider yapmadın mı sen ?
Bana bunları yazma hakkı senin yazdıklarından dolayı dogdu şimdi neden kızıyorsun
Kendin ektin kendin biçiyosun
Kadir abi arabasını yarışa getirdi orda sorun yaşadı
Sen daha aracını piste götürmemişsin hazır olmayan araç ile bana gider yapıyosun
Ben sana bunu alatmaya çalışıyorum
Birde çıkmış bana mütevazilikten bahsediyorsun sen biraz mütevazi oluırsan bizde senin birine 10 ile gelmeyiz senin dedigin gibi
Kadir abi benim bekirle ilk kalkışımda aramda 5 boy rahat fark vardı
zamanlar
12.282
12.758 bekir
ikinci kalkışta 1.5 civarında fark vardı aramızda
zamanlar
12.943
13.006 bekir
arkadaslar bu drag olayını kın yapma gıder yapma olarak guc gosterısı olarak para olarak gormeyelım spor olarak zevk olarak gorelım bı sen gec ugras daha ıyısını o gecsın sen daha ıyısıne ugras bırbırımızın eksıklerını tamamlıyalım bız motor yarısında bunu goruyoruz yarıscılardan
aynı katogorıdekı ıkı motorcu pıste ındıler bırbırlerıne sarıldılar destek verdıler beraber kupa kaldırdılar bu pazarkı araba yarısında antepın subarusu dılekce vererek anılla aynı katogorıye gırdı anıl yanlıs kalmasın dıe anıl sn olarak dırek baydı saten ama anteplı kardeslerımız anıl kupa alsın dıe yoksa kurallara gore 5.katogorıde 1 arac oldumu kupa verılmıo oyle olunca anılla kalkma yanında olma gereksımı gosterdı anılın arabası arıca yaptı herkez hepımzı yardımcı olduk ama yetısmedı arabası sonra kurallara gore subaru 1. secıldı ama anteplı kardeslerımız anılı yanlarına cagırdı gonlunu aldı sarıldılar kupayı beraber kaldırdılar baber sevındıler gurur verıcı seyler bunlar kımse 1.lık kursusunu kolay kazanmıo ama paylastılar ....
manısada ızmırde konyada bızım pıstımız hepımız abılerımız kardeslerımızsınız her ıyı sekılde sızı karsılamaya ve mutlu etmeye calıstık konya pıstı trbunune kavustu rahatladı sımdıde 300.metreye kadar ozel asvalt ılacı dokulcek neden sızlerın daha zevklı yarıslar yapın dıe bıtmekte olan drag yarısını federasyonun bıle ıstemedıgı drag yarısına sahıp cıkın araclar hazırlayın dıe ınsallah kendımızı sıze acıklaya bılmısızdır KONYA DRAG PISTI YONETIMI OLARAK KAPIMIZ HERKEZE SONUNA KADAR ACIK ...
konuyu Uzatmanın anlamı yok
inşallah bir drag yarışında beraber oluruz yüz yüze tanışır anlaşırız
hılmı abı anteplı abılerımızde ıkınızde cok ıyı ınsanlarsınız ama nettede yazısmalar yanlıs anlasılıo yuz yuze ıyı dost arkadas olacagınıza emınım ben ıkınızıde tanıyorum ben...
Abi funny car yada top fueller de
1 salise cok büyük farklar ortaya cıkartıyor
daha evvel bir konuda video paylaşmıştım
1 salise degil yarım salise fark 3 4 boy oynuyor onlarda
F1 de bile öle az bir fark nerdeyse cok fark oluyor aralarında
ama bizim araçlarda 1 salise fark gercekten min 2 boy civarı olur
200km ile geçersen finişten 1 salise 5,5mt yapıyo :) 1,5Hulk boyu :D
Tabi ivmelenme hep arttığı için hesap biraz karışık müyendız lazım :D
Yarıştan ufak notlar:
En iyi derece : 06 AN 240 Supra 2JZ GTE (Sıralama turlarındaki derecesi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Eğer ki yarış anında sıkıntı yaşamamış olsaydı bu rekorunuda egale edebilirdi. suprAN bir sonraki yarışta bu rekorunu kıracaktır.)
En iyi çıkış yapanlar : 1- 28 kapı numaralı 06 AY 0840 Tofaş miafori (Tofaşların en iyilerinden biriydi. Miafori’nin neler yapabileceğini bizlere gösterdi.)
2- 26 kapı numaralı 27 RT 806 Honda Crx (Sınıfındaki araçları eleyip son yarışta da rakibinin süre cezası almasıyla 1.liğe ulaştı.)
3- 06 kapı numaralı 06 FY 325 BMW E30 (Sınıfındaki 7 aracı eleyip son yarışta 1.liği kaybederek 2. oldu.)
4- 20 kapı numaralı 07 FV 642 Tofaş Şahin (Sınıfındaki 6 aracı eleyip 1.liği kazandı.)
En iyi pit stop : 40 kapı numaralı 42 SC 277 Tofaş Şahin ( Sıralamalarda baskı balata kıran ve şanzımanı inen aracını sıralama turları bitene kadar tamir edip yarışa devam etti.)
En azimli yarışcı : 24 kapı numaralı 42 PG 573 Bmw (Debriyaj baskı balatası bitik halde 2. ve 5. vitesleri kullanarak yarışı tamamladı.)
Günün olayı : 34 kapı numaralı 27 RE 302 Subaru sürücüsünün 1.liği açıklandığında aynı kategori de talihsizlik yaşayan suprAn ile birlikte 1.lik kürsüsüne beraber çıkmaları.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yüzlerde güzel bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bizlere.
herşeye rağmen çok güzel geçti anlamlı sahnelere şahid olduk emeği geçen herkese tşekkürler
Yarışmacı arkadaşları ve seyircileri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere
herkezin ayağına yüreğine sağlık
kardeşim hilmi ;
şimdi oraya benle kalkmak isteyen 106 yazarsan bende bir başkasıda bunu yanlış anlar sanki seninle kalkmak büyük birşey gibi olmuş seninle tatlı bir sürtüşme yaşadık ve beraber deneriz dedik sen akhisara gittin bende konyaya giderken adana civarında arabamda sorun oldu ,arabayı adanaya bıraktım...geçen senede sen attın tutttun gelecem yarışacam die tır sorununuz oldu sende gelmedin kimse sana nie gelmedin die eleştri yapmadı ...şimdi senle polemiğe girmek istemiyorum ....seni akhisardaki derecenden dolayı tebrik ederim...inşallah bir gün konyada da aynı dereceyi yakalama fırsatın olur...ben 2 aydır arabamı hazırlıyorum bunun üstüne senin tabirinle kaçacak adam değilim pistin ortasında yakarım yine yarışırım hilmi aynacı... :))))))