gereksizdi bence ceza.. çok aşırı böyle cezalar veriliyor son zamanlarda..
Printable View
gereksizdi bence ceza.. çok aşırı böyle cezalar veriliyor son zamanlarda..
telsizden 'üzerime kırdı' diye ağlıyordu Hamilton... Monaco için çok iyi bir ceza pitten geçmek...
ahahaha çok iyi oldu , kazanın geç karar alınması süper oldu :) güvenlk araçı tüm mesefaleri kapattı ondan sonrada herkes geçti , sıcağı sıcağına olsa bu kadar zararlı çıkmazdı çünkü arka tarfın önündeydi.
edit : Levo Massa'nın araçını dağıttı biçti herifi resmen aynısını yapan di resta ta aynı cezayı aldı . Normal karar
di resta ya kör ya gerizekalı :D
Sefa Berkan a çarpan motorucuyu hatırlıyormsn maliye kampında diresta bana onu hatırlattı lewis de :D
Alonso yardırıyor bakalım Parmak çocuğu parmaklıcak mı :)
yarıs koptu ya alonso 1. button 2 vettel 3 olur biter :)
bu arada zannedersem vettel pite girmeyecek gibi gozukuyo alonso zaten girmiycek button deli dana gibi geliyor arkadan valla serhan dogru soyluyor yarısın sonlarında buyuk heyecan var :)
button fena geliyor. alanso şu bebeyi geçsede önü açılsa
yanlız aynı kareye girdiler , gayet zevkle izliyorum :D
@kaan , kanka pist dar karar normalde bazen gereksiz olarakta aynı cezaları veriyorlar giib geliyor bana
son 10 turda guvenlik aracı girebilir demedi demeyin vettelin lastikleri cok eskidi. arka tarafta button cok hızlı kesinlikle atak yapacaktır olay cıkacak muhtemelen :S
Alonso 4-5 tur içinde geçti geçti yoksa zor lastikleri her geçen tur haşat ediyor
Levo temas var diye ceza oldu bro Massa da bi kaç parça kırıldı yoksa vermezlerdi ama dediğin doğru arada çok saçmalıyorlar ...
trafikten nasıl cıkıcaklar bakalım.
vuu carsi pazar karisti :D
oha trafiğebak
amanııııııııııın kaza oldu inanılmaz bi yarıs ya son donemde izledgm en iilerinden vay be :)
olaya gelll
oha clio rs girdi piste :D
umarım çabuk temizlerler SC ile bitmesin yarış
red flag :(
yanlız redbul ve ferrari pit ekibi kazayı gorunce dusup bayılacaklardı nerdeyse bizimkilerde gelip onlara carpar diye bende bekliyordum oyle bisey ama olmadı allahtan :)
red flag hadi bakalım
inş ciddi bir durum yoktur
tam heyecanlı bi yarış dedik kaza oldu kırmızı bayrakla bitirdiler bide..
Vettel in işi zor lastikleri daha bitik startta yer kaybedilir , işin ilginç yanı Alonso nunda lastikler Button a göre kötü :) start ilginç olucak
henüz bittiği kesin değil... siyah bayrak değil kırmızı çıktı ama heran değişebilir durum... Petrov'da önemli bir durum olmasa bu karar çıkmazdı...
devam ediyo bakalim siralama nolucak
uyarı geçti pist temizlendikten sonra yarış yeniden başlıcak diye
o esmer hatun kim?
hayda start yapsalardı keşke daha heyecanlı olurdu
yuh artik yaaa
lewis suyunu çıkardı adam viraya girmiş bile pist dışında geliyor dalıyor adama ...
Her yerde Hamilton.
Hamilton ortamın içine etti... 4 kişiyi yarış dışı yaptı herif :D
Hamilton Monster ...