Kendini harap etme cigerim girersin bisınıfa illaki, sen yeterki gitmek iste:hahaha:
Printable View
Çorumlı kardeşlerimi kutlarım, umarım çok güzel bir organizasyon olur
bir daha ki yarış ne zaman olcak ?
koki ;
kategorileri süre ile yapmadıktan sonra kantarın topuzu bir şekilde kaçıyor ; fakat biz de en adaletli şekilde olmasını istiyoruz ve sanırım bu şartlarda en adaletlisi de bu yöntem.Yarışlara gelirsen seviniriz.Selamlar...
Ama yine de keşke süre ile belirlenseydi gruplar.
Şimdi bizde zır stock WRX war sadece egsoz sistemli, ankarada da yarışcaz kısmetse 26 haziranda, bu araç ile çoruma gelelim desek, atıyorum ismail abi MSky ile katılsa aynı gruba düşeriz :)
Neyse bakalım Allahın izni ile ilk organizasyon düzenlensin, zamanla klasman belirleme kriterleri de değişecektir.
Pistin tam yerini Google Harita ile yayınlar mısınız, izlemeye gelebiliriz biz de nasipse...
Haklısın ama Msky nın Çoruma geldiğinde emin ol bu yarışları Çorumda süre ile yapıyor olacağız ;9
[QUOTE=JapanVsGermany;2346599]atıyorum ismail abi MSky ile katılsa aynı gruba düşeriz :)
aynı seyı soyledım bende abı.asvtec ın dedıgı gıbı sure olmadıgı ıcın kantar topuzu kacıo ama gene de bır yolu bulunur adaletlı olacak sekılde:icon_tup:
Msky ıle ısmaıl abı gelıorum dese sımdı sure olcak mı pekı:)
Çorumdan sorakı hafta Ankara dragları var MSKY ın coruma gelecegını pek sanmıyorum
arkadasları tebrik ediyorum vallahi cok sevinim..yazılanlarda yannış olursa söleyin düzeltsinler sonuçta atladıkları şeyler olabilir yapıcı olmak lazım cok insan arac hazırlıyo bu işler için uğraşıyo ama yarıs pist mesafe yoruyo insanları.tekrar tebrikler yarısta ve organizasyonda basarılar.
Kulüp Hitok mu Hitit mi? bir yanlışlık var galba. . .
Çorumdayım inş hayırlısı olsun herkez için iyi forumlar..
MSKY ın suan gelmemesı bızım organızasyon ıcın daha hayırlı olanı , Msky. Gelırse o kategorıde yarısacak rakıp bulamaz :) Saka bır yana yarıs severlerı Coruma davet edıyoruz,Cok guzel bır gun gecıreceklerınden emın olabılırler.
Gecen yıllarda da da cok saglam araclar gelmıstı bu yıl da emınım cok ıddıalı araclar gelecektır .
[QUOTE=JDMazda_GTR;2346646]
işallah ıstanbuldda bızde gıdıcez