ben gelmeyeceğim anlamında söylemiş sanırım ;)
Printable View
konuyu okuduysanız bu akhisar ın değil kendini bilmezlerin ayıbı arkadaşım tabi gelip gelmemek sizin elinizde ;)
belki bu herkesin anlamasına neden olur :icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/moto...usunenler.html
ülkü pistindeki drag düzlüğü düz değil onun için katılmam :D en güzeli akhisar ne zman yapılırsa katılmasam bıle gece mangal için giderim ;) ordakı ortam arkadaşlık gerçekten farklı , bu drag denen olayı menfaat gözetmeden canla başla güneşin anlında 30-40 derece sıcakta bır saga bır sola hara beygırı gibi dönen adamları (rpmtürk ekibini) ayakta alkışlarım ben , bırakın boş muhabbetlerı düzenleyenlerın yüzündenden iptal olmadıgını bır ıkı kendını bılmez yüzünden iptal oldugunu herkes biliyor, kımsenın kımseyı suclamaya hakkı yok :icon_wack
bu arada ben rpm üyesiyim son yarışında spikeriydim hatta :D yani bende seninle fikirlere sahip bi adamım :icon_tup:
kesin ben düğün sebebyle gelemediğim için iptal oldu :D
rekora koşçam bırçet bu haftada gidersem eğer 3 hafta ard arda düğün :D
heleki ülküden mustafalarda elini ayagını çektiler sanırsam eger öyle ise vay haline..
abi biz nerde yarışıcazzz :D bu işi ya rpm yapar yada rpm :D
23 gecesı mangala rakıya gelıp 24 temmuzda pıstteyız erol abi ona göre :)
Sırf millete inat araba kırık bile olsa destek amaçlı ordayız:) birde akşam karnınızı tam doyurmeyın mangala sucuk var :)
İnşallah bizde geliriz gene:D
inş. birdaha yarış olur..
hee olmasa bile isterseniz 23 akşamı mangal yapalım pistin yanında :D bakar bakar içeriz:)