her zamanki gibi keyifli bir organizasyon bizleri bekliyor...seyirci olarak orda olacağım...ferro vts den 13.6 bekliyorum bu yarış:icon_tup:
Printable View
her zamanki gibi keyifli bir organizasyon bizleri bekliyor...seyirci olarak orda olacağım...ferro vts den 13.6 bekliyorum bu yarış:icon_tup:
son birkaç güne girdik hayırlısıyla arkadaşlar..
katılım ücreti sigorta dahil 180 tl lisans ücreti Sezonluk 60.-TL (Bu bedel 2011 yılında mahalli draglarda yarışmak için bir kere ödenecektir.)
ilk defa yarışa girecek arkadaşların lisans alabilmeleri için nüfus cüzdan fotokopisi ve sağlık ocağından sağlık raporu almaları gerekmektedir...
hava durumu gayet iyi yağış yok,hava kapalı olabilir ( keşke olsa :) )
piste yıkama ve temizlik için gerekli yazı yazıldı daha önce yazdığım gibi diğer hazırlıklar eksiksiz tamam...bizler üzerimize düşeni yaptık arkadaşlar,sizlerdende beklentimiz,mümkün olduğunca katılım sağlamanız ve ( yarışa girecek ve henüz kayıtlarını yaptırmamış arkadaşlar için söylüyorum ) yarış kayıtlarınızı bir an önce yaptırmanız ve mümkünse bu kayıtları son güne bırakmadan bizleri orada sıkıştırmadan yaptırmanız,güzel keyifli bir yarış olacak inş,dikkat edilecek tek bir husus havanın açık olması durumunda sıcaklardır şapkanızı güneş kreminizi yanınızda getirin bence :)
biz antalyalılar olarak yine ordayız :) bu sefer kalabalık ve yüklü gelicez :D
vayyy yük varsa tamamdır..:D
inşallah hava iyi olur :)
Cumartesi antreman larda ışık ve saniye sistemi çalışsın başka bişi lazım degil :)
çalışıyor ztn sen daha önce antremanlara gelmemiştin değilmi hilmi ? esas neşe orada yaw :)
şemsiye alın arkadaşlar yanınıza izmir bildiginiz gavur ... :D yanıyor..
bu arada cumartesi ögleden sonra orda olucak varsa olimpik havuz var hemen pistin yanında şort alın yanınıza donla sokmazlar :)
boş zaman olursa neden olmasın :)
Ya kararsızım Kemere mi gitsem akhisaramı gelsem acaba
Kemerde gavurlar yanıyomuş erol :D:D:D
Poseidon System
Select Date(Local Time: UTC+3) yazan yerden tarih ve saati şeçin
Select Parameter yazan yerden rainfall ı seçin
hava gayet güzel yagmur yok...
fark yapmaz aga..:) yalanmı söyledim :)
yaz geldi hepimiz sapıgız :D:D
:D:D:D ulen tolgaaa
Tolga benim niye yok bana niye almıyorsun
Arkadaşlar biz organizasyon ekibi olarak Tütün Otel' de kalıyoruz. Cumartesiden gelicek olan arkadaşlar aşağıdaki telefon numarasından rezervasyon yaptırabilirler.
Tek Kişilik Oda: 90 TL
2 Kişilik Oda: 110 TL
3 Kişilik Oda: 130 TL
0(236) 414 50 67
Tütün Otel/***, Akhisar, Türkiye - Google Haritalar
kel özgürü kandırabilirsem cuma akşamından hanımlarla bi izmir turuna başlarız :)
sağol başkan :)
otel güzel,temiz kahvaltısı fln da oluyor kalacak yer düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim bende 3 kişilik oda avantajlı olyor :icon_tup: