30. saniyede lastiğin düştüğü yere yakın mavi yelekli bi abi var herkes kaçışıyor panik içinde o sanki piknik yapıyor ne kadar rahat adam ya :) Hakikaketen beceriksizmiş bi duvarı aşamadı peh bide o araçı vermişler sür diye
Printable View
30. saniyede lastiğin düştüğü yere yakın mavi yelekli bi abi var herkes kaçışıyor panik içinde o sanki piknik yapıyor ne kadar rahat adam ya :) Hakikaketen beceriksizmiş bi duvarı aşamadı peh bide o araçı vermişler sür diye
orda kafasına dannn diye düşse bi lastikde aklı başına gelse.
dana gibi gibi geziyo ya adam hiçbişey yok gibi millet canının derdinde...
Bi gün kendisini Galatasaray maçına götürelim Sabri şut çekersen türbünde öle rahat rahat takılsında görür gününü aklı başına gelir ? ne dersin Sis nasıl olur ?
Yarışa az bişi kaldı . BBC yarış öncesi programında Coulthard ile Schumacher makara yapıyorlar. röportaj yaparken Golf arabası ile pist i dolaşıyorlar şimdide Vettel i aldılar.
Coulthard Schumacher ' i şampiyonlar duvarına götürdü 98 de nasıl çarpmıştın diyor :)
http://img28.imageshack.us/img28/2222/333ex.png
Sürekli yağış altında olmaz inşallah yarış.
kaan su watchsportmu neydi o linki verebilirmisin TRT pert olmus netten izleyemiyorum:S
Watch Motorsports online motorsporlarına gir 2. yi tıkla bro HD
Yarış SC ile başladı :( nerde eski mücadeleler ...
Evet SC çıkıyor başlıyoruz ...
hamilton :D
McLaren de yağmur ayarı var avantajlılar yağış sürerse.Schumi güzel başladı inşç böle devam eder
Mclaren show :D
Ve McLaren arası iç savaş başlar .... Senna/Prost - Alonso/Hamilton ve Button/Alonso 3. McLaren iç savaşı bundan sonra resmileşmiştir.
Hamilton go home
Lewis elde patlıyan bomba gibi , kontrolsüz güç gibi ama kotrolsüz güç güç değil. Açık ara Button dan daha hızlı Button zaten sola kayıyor çizgi defansı yapıcak daha ne diye oraya giriyorsun çok saçma şekilde orayı zorladı.Yazık etti kendine çok iyi bi hızı vardı
Hamilton ın erkenden yarış dışı kalması seyir zevki için pekte iyi olmadı :)
Webberin ahi tuttu resmen. Adam abaza gibi herkese saldiriyo schumiyede dokunacaktı nerdeyse ama pehlivan gibi minder dısına attı efsane
Altındaki araç hızlı olabilir ama birazda kafanı kullanıcaksın ... Çok gereksizce yarış dışı kaldı yazık oldu hızlıydı
Schumi süper bi çizgi defans ı ile ayarı verdi. Yağmurlu havada yarış çizgisinin dışına çıkarsan anında böle olur Reis tecrübeyi konşturdu .Nede olsa RainMaster
Reisi bu yarışta podyumda görmek istiyoruz bir aksilik yaşamaz umarım.
Ulan yağmur yağmur dedikte bu kadar da değil be ... Hay kırmızı bayrağına .
çok yağıyo ansını satayım
Massa yanlış yerde durdu onun yüzünden herkes yanlış dizildi.
kobayshi hayatının yarışını çıkartıyo
http://img840.imageshack.us/img840/8068/39717837.png
Massa'nın oraya girmesi lazımdı ( kırmızı işaretlediğim yere ) 1 sıra geridekine girdi ?
vettel ve kobayshi durması gereken yerden 1 sıra ilerde
Ulan be ne güzel 1 turda 2 defa drs kullanma sansları olcaktı belkide vettelin sampiyonlar duvarına patladığını görecektik :) yagmur herşeyi altüst etti .
Ben yarışı Almanca izliyorum tam olarak neler oldu yakalıyamadım sağollasın bilgilendrme için :) İngilizce veya Türkçe adres bilen varmı ?
Bu ne be durmuş yarış izliyoruz
Bu arada formula1 resmi sitesinden cep telefonunuza live timing uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.Saniye saniye sector zamanlarına kadar takip edebiliyorsunuz.
hadi be yaww
kırk yılın başı f1 günü işsiz bomboş oturuyorum ne güzel.
allahım kanadayı sel götürüyo yarış duruyo ya...
seçimin sonucu zaten belli izledik onuda bu yarış nolucak onu bilmiyoz. :)
ya ne olursa olsun başlasın patlıyan patlasın böle sıkıcı durmaktan iyidir en azından bi kaç kaza görürürz ...
sonunda başlıyo
oh be sonunda !
bugün en çok güvenlik aracı zevk aldı