bende bitirmeye çalışıyorum 2 sine birden kafa yorup ama uzadı :D Makine Müh. benim bölüm :)
sende moralini bozma kanka :D
Printable View
Makine mi ? olm manyakmısın ne derdin var kendinle ? başka bölüm mü bulamadın :D ? Bizim pederde Makine İTÜ den bide Uni yıllarını saygıyla ! anıyor
Reis in kazasına baktımda ...
pit ten geçmek neye yetmiyor ? Dur kalk niye verildi ? Fikri olan ?
açık ve net sölim : Michael Schumacher'in Yıllarca McLaren'i yenmesinden hatta yenmeyi geçip piste gömmesinden yarası olan sevgili ingiliz hakemlerin kuyruk acısı !
bu kadar basit.
Kaan aynen dediğin gibi bu ceza olayı sadece ingilizlerin kuyruk acısı ...
bana sorarsanız redbull takımı o pitde yaşadıkları duraklama sorunu olmasaydı alonso 2.olurdu alonso trafiğe kalmadı önü açıktı bundan yararlanıp 1.oldu yanlız bi 10 tur daha olsaydı massa için güzel olurdu süper bir yarıştı.
schuminin olaya değil kobayashiyede 10 saniye dur kalk verdiler pitteki olay yüzünden.ya bu yarışa özel bir durumdu ya da bundan sonra 10 saniye dur-kalk verecekler pilotların daha sakin olmaları için eskiden olduğu gibi.
@Eriador-levent
su ürünleri mühendisi diyip geçmeyin ziraat fak-tarım makinelerinde yüksek yapıyorum:D
@levent
kardeşim makine müh okuyor.sizlere saygı duyuyorum:)adamın yanında yemek tuzlu olmuş diyorsun, neye göre diyor:D bişey soruyosun, şimdi bir türevini alalım önce bakalım diyor...:D
dünkü yarışın ilk 20 turunu izlemedim, izlediğim kadarıyla güzel bir yarış oldu. bir kaç yarıştır gördüğüm kadarıyla pit stoplar çok önem kazanmış. sağlam girip, arızalı çıkmalar, aletlerin takılması, aksilikler filan derken yarışın kaderi değişiyor. takımların yerinde olsam pit ekibinin sağlam şekilde uyarırım.
yeni eksozla ilgili düzenleme red bull'u sarsmamış gibi geldi bana. aynı şekilde gidiyorlar, rakiplerden ilerde (pit aksilikleri hariç).
önümüzdeki yarışlar daha da zevkli olacak bana göre.
Felipe Massa, İngiltere GP'nin son turunda Lewis Hamilton'la giriştiği teker tekere mücadelede konusunda bir şikayeti olmadığını belirtti.
İkili arasındaki dördüncülük mücadelesinde Hamilton'ı sürekli zorlayan Massa finişe metreler kala Club'dan geçerken İngiliz rakibine yaptığı atak sonucu dışarıda kalarak pist dışına çıkmış ve çok küçük bir farkla Hamilton'ın ardından damalı bayrağı görmüştü.
Bu mücadele sırasında yaşanan temasa rağmen herşeyi normal karşılayan Massa, "Söyleyecek hiçbir şey yok. Son viraja girerken Lewis'e yakındım. O içeriden girdi, ben dışarıdan, ondan sonra frene bastım, aracı onun önünde çok az çevirdim, o da bana temas etti fakat burada yanlış bir şey yok kanımca" dedi.
Massa, "Ardından son virajda dışarıdan geliyordum, farklı bir şey denemem lazımdı, aracı içeriye soktum, ama Hamilton'ın da yol tutuşu iyiydi, hemen önümde finişi gördü" diye konuştu.
Bu mücadeleden keyif alıp almadığı sorulan Massa, "Hayır, çünkü onun arkasında bitirdim, fakat sizin için sanırım keyif vericiydi" cevabını verdi.
YouTube - ‪Fernando Alonso silverstone 2011‬‏
çon anlamlı olmuş teknoloji tasarım nerden nereye :)
evet ispanya ingiltere derken şimdi bi dev avrupa ülkesine almanyaya gidicez. :)
konuyu açma zamanı geldi diyosun :)