Emeği geçen herkese teşekkürler şu hasta halimle canım sıkılmadan saatlerdir pc kucağımda uzanıyorum![]()
Emeği geçen herkese teşekkürler şu hasta halimle canım sıkılmadan saatlerdir pc kucağımda uzanıyorum![]()
Org superdi ellerinize saglik beyler. 4 bujiyi birden kirdim porselenler gitti 3.vitesin sonunda. Kafayi indirdi bosa attim araba teklio o sekilde 12.2 cikti. Guzel bir sure gorecektk ama kismet olmadi 4 buji yuzunden((
Çok süper bir yarış , çok güzel bir organizasyondu. pc başından kalkmadan büyük bi heycanla izledim. emeği geçen, bu organizasyonun yapılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. emeğinize sağlık. Araba da sorun çıkması nedeniyle yarışa gelemedik, sağolun o ortamı aratmadınız bizlere.
Ahmet abinin arabasi burkuluyor beyler yaa
O Araba rahat 11 leri gorur sorun yasamassa
Bubarada kendi rekorumu ve TR fwd rekorunu yineledim 12.107 ile
Destekleyen herkkese tesekkurler
Cok zevkli bir gundu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kamera onu guldurmeceler bana ait cok eglendik beyler hepainizi bir sonraki rpm race events e mutlaka bekliyoruz. Tek kelime mukemmeldi emegi gecenlerin yuregine kesesine saglik
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Çok güzel takip edebildik gerçekten emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Gene şahane bir yarıştı. izleyici cok kalabalık değildi ama bizim için iyide oldu rahat rahat doydu k20 ve launch control seslerineturbo vts yi 2 oldu izleyemiyorum darılıyoruz artık
![]()
geçmiş olsun diyelim. yarışanların eline ayağına benzinine ve cebine sağlık aracı arıza yapanlara geçmiş olsun herzaman tam destek onlara
![]()
Netten bile izlemesi keyifliydi, düzenleyen katılan emek veren herkese tesekkürler
Daha 3 gün önce 850km yoldan geldim, yoksa gelecektim. İnsallah bir dahaki yarısa görüsürüz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
emeği geçen herkese teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)