di montezemolo istanbul park için uğraşıcam diyordu bakalım bernie moruğunu ikna edebilecek mi
Printable View
di montezemolo istanbul park için uğraşıcam diyordu bakalım bernie moruğunu ikna edebilecek mi
Kesin takvim 23 eylulde...
Ama bize f1 cok fazla ;)
Bugun ve yarin Turkiye Motorsiklet Pist Şampiyonası var İstanbul Park'ta 2.ayak olarak..yavaştan türk sporuna açılıyor pist işte ne güzel dandirik F1 olsa nolur olmasa nolur..eski tadi tuzu yok zaten formula 1'in..
zaten formula için bu kadar masrafa girmeye değmez.
yap drag pistlerini,memleketimiz kazansın.
İstanbul park'ın Start finish düzlüğünde Amma drag yaparız :)
Formula 1'e yeni formul bulundu
TOSFED Başkanı Tahincioğlu, "Bakan Kılıç, Formula 1'in Türkiye'de kalmasını istiyor. Ecclestone'a 13.5 milyon doların üzeri için 100 bin seyirci garantisi vereceğiz" dedi.
http://www.techturkey.com/forum/moto...n-cikti-3.html
Pist halka açılacaksa F1 feda olsun ama gene halka koklatılmaycaksa çok yazık olmuş ...
normal zaten söylemişlerdi böyle olucağını. bomboş pistte yarıştı adamlar bidaha gelirmi? gelmez.. tabi biletlerde pek uygun değildi etkendir:)
turkiye gibi bir ulkede bronz tribun bileti 100 tl den satılırsa tabiki seyirci gitmez. o pist icin harcanan maliyete yazık.
halka da açılsın o pist
kentsel gelişme ile alakalı kapanıp fuar olcaksaa keşkee izmire yapılsaydıda sahip çıksaydık dedim kendi kendime bildiğim kadar izmir veya istanbul arasında kalıp enson istanbula karar vermişlerdi
şöyle düşünün f1 in tr de olmaması bnce bi eksiklik sonuçta yılda 1de olsa gelen turist haracamaları otell harcamaları şehirde harcadıkları yada takımların ikaameti ile ilgili paralar belki az ama olsun sonuçda ülkemize ++ bir gelir di hemde dünyanın okdar ülkesinden sadece ilk 20 si arasına girmekde güzel bişey diğer aktiviteler hakkında yorum yapamam çünki bilgim yok
formula 1'in türkiyeden gitmemesi gerek hatta WTCC Superbike motogp falanda gelmesi gerek dünyadaki sayılı güzel pistlerden biri hem teknolojik olarak hem tasarım olarak.
Macaristan pistiyle ilgili pilotlar açıklama yapmışlar pist çok kötü asfalt kötü reklam panoları kötü yarışı anlatan serhan acar twitterdan yazmıştı anlatım odalarında hala tüplü tv varmış bizim pist takvimden çıkarsa çok yazık olucak bence.
Arama yaptım forumda ama ilgili konu bulamadım.
Pist kiralanmış.
İto başkanı yazmış Twitter'da..
Alıntı:
Murat Yalcintas @myalcintas
Istanbul Park (Formula Pıstı) ısletme hakkı ıhalesını yıllık 9.100.000 TL kıra bedelıyle Istanbul MC Yarıs Sporları ltd sırketı kazandı
Bu vesile ile pist halka açılır umarım...
Yıllık olarak çok ciddi bir para halka açılsa bile kişi başı fiyatlar çok yüksek olur kanımca