Sekerım pıst gunumuz var yahu pazar gunu ;)
BMW clup uyelerıne...
ben sensız sıkılırım :(
Printable View
Sekerım pıst gunumuz var yahu pazar gunu ;)
BMW clup uyelerıne...
ben sensız sıkılırım :(
1 2 tane evo ile geliriz isterseniz murat bey eğlenceli olur
Tabıkı olur,neden olmasın ;)
oglum neyle katılıcam arabamı var pıstte gazlıcak ? ama belkı pazar gunu ızlemeye gelırım bellı olmaz
Pazara konfirmasyonun tamamdir rahatsiz kardesim ;)
23.04.2014 trackday'de en dikkat ettiğim tatli rekabet, Murat Engin ve Ahmet Çipa arasında geçti.
Ahmet Çipa, JCW'ü ile Murat Engin'in GPII ile daha önce yapmış olduğu 52.4'lük süresini hedefledi fakat farklı seanslarda aşağıdaki gibi süreler geldi.
Murat Engin 53.1 (R56 GPII) @997TT
Ahmet Çipa 53.6 (R56 JCW)
Her ikisinide bu mutevazi arabalar ile yaptıkları bu süreler nedeniyle tekrar kutluyorum.
Benım tarafımda Rekabet yok yahu,karsı tarafda var nedense ;)
Benım ıyı sure yapma sansım yoktu fren vs den dolayı. Eksıklerımı gıderı ıst parka cıkıcagım ınsallah...
Ön Çeker - Murat Engin
Arka İtiş - Yıldıray Demircioğlu
Allahtan böyle tanıdıklarımız varda bizimde az buçuk kendimizi geliştirme sanşı yakalıyoruz.
Körfez arkadan itiş rekoru - Onur T. 458 - 48.000
Murat E. - 48.3 - 458
Emir Ö. 48.6 - 430 Scuderia
4 Çeker rekoru Murat E. 49.1 Gtr
M otomobillerin rekoru 51.001 Yıldıray Demircioğlu
Önden çeker rekoru 52.4 Murat E. Mini GP2
bildiklerim bu kadar..
http://imageshack.com/a/img841/8365/dg993.jpg
http://imageshack.com/a/img843/9078/wr90d.jpg
Çekişme herzamanki gibi Murat ile benim aramdaydı. :) Murat 53.1 ben 53.2 Ahmet Çipa 53.6 yaptı. Herkesi tebrik ederim.
Istanbulparka gidelim minilerle mike. Ondan sonrada Z3 M e sıfır motor getirttirip M ler rekabete girecegim. Orayıda eksik bırakmayalım :)
Artık Korfez sıktı,Bmw klubunun etkınlıgı olmasaydı cıkmazdım.
Ist parka da cıkıp,GP ıle vedalasacagım,zaten 3000 km oldu.
Cıkalım Mike,ıyı olur. Orada da surelerı parmaklıyalım ;)
Benım adıma cekısme pek olmadı,zaten ılk seansın daha ılk hot lap inde yoldan cıkınca,moralde gıttı keyıfde... Frenı halledyımde 11 mayısda ucalımm ;)
korfez pistine 200hp civarı bir araçla çıkmayı çok istiyorm son zamanlarda hiçbir pist gününü iş yoğunluğundan denk getremedim
sırf pisti oğrenmek ve eğlenmek için otomatik getzle çıktığımda en iyi 1.05 donebilmiştim :D
Daha spesifik olmak gerekirse:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...18176915_n.jpg
Benim best time yaptığım üst üste 4 turum:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...35114019_n.jpg
Tamam oglm,korfezın arkadan ıter kralı sensın ;)
Adam kingo korfez :D
Lupo Gti 1.6 125hp stock 1.034 2 kişi umarım diğer etkinliklerde dahada düşürebilirim ilk tecrübeye göre fena sayılmaz ;))
Buarada onden ceker rekorunu 51,84'e İndirmistim,yazmaya unutmusum.
Buarda korfez hizlandi S/F duzlugu sonu sikani duzlediler.... Sanirim 0,3-0,4 sec fark eder artik...
Lupo daha iyi yapicaktir,hedefin 57 olmali ;)
Motivasyon olur umarim...
Şu sezon içinde istanbulparkı bi halledimde sıra körfeze gelicek.rekorları güncelleyelim hareket gelsin pistlere :)
E yap tabi yigit,o makineyle yapmazsan iliskikerimi gozden geciririm! Haha ;)
Benimki minicik GP iste...
Hahaha doğru diyosun abi yapıcam kafaya koydum arabayı satana kadar yapıcağım projeleri çizdim kafada.istanbulpark banko zaten, körfezi sevmiyorum ama ordada bi süre yapim eksik kalmasın diyorum. Rekor kırdıktan sonra arabayı satmazsam hedefim 3071 takıp 6.x saniyelerde stage 4 vaglara sıkıntı olmak 😆
Volkswagen jetta mk5 2.0tdi ile (55.4 second)
Hadi hayirlisi bakalim,hazir bu kadar para ve zaman harcadin,yap guzel sureler kesinlikle.
Korfez daha kolay be ve *****i biraz hatta hizlandi biraz,sanirim 51,3 civari yaparim simdi.
Susn ne kosuyor megane?7 falan mi?
Sırf pist yüzünden harcadım zaten, hem makineyi forgedledik hem yağ soğutucu, fren soğutma vs hemde coilover aldm bu yüzden.hedefime ulaşıp tatmin olana kadar binerim satmam.şimdilik ölçmedim daha ama 10sn altı olacağı kesin.büyük turbo, manifold, enjektör vs yapmadan o sürelere inemem daha
Mike eksiksiz olmus be!! Supertooo...
İkimiZde ayni kullandigini varsayalim,Trophy benden 2 dakikalik pistlerde 2-3 sec hizli,ben yazilimla ve cooler ile 1-2 sec yaklassam,sen bu yaptiklarinla 5-6 sec net alirsin,2:22 diyordum ama 2:20 rahat gelir.
Hatta Trophy nin sureleri 050 ile,sen lastik aldin degil mi? 2 sec de semi slicklere yaz,o ne be,nereye geldik. ;)
Teori her zaman tutmaz ama 2:20 senin barem olur,ustu demeye devam,alti mission completed ;)
Senin korfez hedefin 50 sonlari.
İst park 2:20 olmali bunlarla,haydi hayirlisi.
Eylulde gorusuruz Mike,balkondan yada pistten izlerim seni ;)
Bu sıcaklarda süre çıkmaz zaten eylül ekim gbi havanın serinlemesini beklicem. Ama haftaya İstanbulparka çıkıp hem ayarlar için hemde eksik vs bişey varmı diye gitmeyi düşünüyorum 1seans transponder takıp ne çıkıcak, sonra ne kadar indirebilirim onu görmek için denicem bi bakalm. Denk geliriz inşallah :)
Ben malesef ist disindayim,zaten 8 seabs satin almistim. Eylul-ekim-kadim pistteyim,cikariz.
İyi dusunmussun,17 sinde cik ve on arka bounce lari,on duzeni ve eksikleri ayarlarsin.
Benim yeni hedefim 2:25,bakalim ;) 1600cc ve kilitsiz,kamber ayarsiz arac icin cok iyi. Kiliti halledersem 2:23 insallah...
Denk tabi gelelim,pist muhabbetsiz cekilmiyor,mustafa abiyide ikna et,padokda sohbetleriz...
Aynen coil setupları için çıkmam lazım zaten yanlışı eksiği görüp eylül ekime ona göre ayarları oturtmam gerek.kilit bildiğim gp de var zaten, mekanikmi takılıcak ekstradan?
Gtr'ın lastik vs tamam bitek ayar kaldı geriye onuda yaparsak eylül ekim gbi hazır olur piste, keyifli olur topluca olursa eğleniriz hem
GP nin amortisörler yetrlimi yoksa bir kw clubsport işleri değiştirebilirmi murat abi ??
Gp de kilit yok yigit,her viraj cikisi sorun. Elk diff kilidi var yani esp mudahelesi,bir boka yaramiyor.
Oyuzden kilite cok ihtiyacim var,amator gibi yuruyor suan :(
Gtr piste girersen sen yurut,ben muhabbete Mustafa abiyicagirmistim.
Amortisor yetmiyor,sertlik ayari yok,kamber yok....
Olsa fistiikk olur ;)
Konuya hort çekelim. Dün 997tt Murat Engin körfezde rekor kırdı gt3 ile. Süre 47.619 . Tebrikler abi sevincin görülmeye değerdi. Her ne kadar bana taksi yapmasanda :D önden çekişte rekor kime ait ve süre kaç acaba bir bilgi var mı?
Ben 51,1 yapmıstım Mini ile.
Hatta bıdeosuda vardı ama aramam gerek sımdı :(