11 eylul de ankarada drag yarişı yok arkadaşlar
biraz önce ümit uyar la konuştum
bilgilerinize....
Printable View
Boylece baskent, koca bi sezonu yarissiz kapatti..
şuan hali hazırda facebookta yarışların tanıtımı dönüyor haberi bilgisi olan var mı ???
Zaman
10 Eylül Cumartesi, 11:00 - 11 Eylül, 20:00
--------------------------------------------------------------------------------
Yer
Ankara (Eski Hipodrom/AKM) 'de
--------------------------------------------------------------------------------
Oluşturan
Hüseyin Karakaya
Daha Fazla Bilgi
23 - 24 Temmuz 2011 BOSS Ankara Drag Kupası 1. ve 2. Ayak Yarışları ERTELENMİŞTİR
23-24 Temmuz 2011'de gerçekleştirilmesi planlanan BOSS Ankara Drag Kupası 1. ve 2. Ayak Yarışları 10-11 Eylül 2011'e ertelenmiştir. Bu sebeple yarışın kayıtları kapatılmıştır. Eylül ayı içersinde konuyla ilgili daha detaylı bilgi verilecektir.
bu şekilde haber dönüyor bilgisi olan ??
@Onat ,Turan abi olmicak yazmis buyuk ihtimalle sen mesaji yaparken cevapladigi icin gormedin..
Ankara da son iptal edilen draglarda pit alanindan cikmasi istenen,aksi halde yarisin iptal olacagi hatirlatilan apacilerin verdigi cevap : "seyredemedikten sonra iptal olsun a.k,cikmiyoruz"
Ankara eskiden beri drag yarisinin cok populer oldugu bir sehir oldugu icin draglara yogun ilgi var ama seyirci kalitesi bir miktar dusuk bir Ankarali olarak buna bende uzuluyorum..draglarin yapilacagi ayni gun baska bir alanda sov meraklisi arkdaslara hitaben bir sifir cizme organizasyonu tertip edilirse stadyuma sadece drag icin gelenler kalir,gelen kuru kalabaligin geneli nerde sifir cizen arac varsa ordan oraya kosturuyor en buyuk sknti bence bu.
gökhanım turan abi çok önceden yazdı onu bu sayfanın başındaki post u diyorsun. ben ona istinaden olmaz dedim ama bugün facete sürekli organizasyonun tanıtımı dönüyor. hatta 11 eylül 20:00 da diye. millet gece yarışı mı olur gibi laflar söylemişler.bi bilgilendirse organizatörler çok iyi olur.
aslında olsa ne guzel olur bunaltıcı sıcaklar gıtmısken serın serın sıcaktan bayılmadan yarıssak
yazık günah diyorum sadece adam 5 lira verip yarış izlemeye geliyo millet dünyanın parasını harcayıp araba hazırlıyo ne için gelip orda beklemek için ankaradaki özel güvenlikler yetersiz ve işine bağlı değil gözümün önüne geliyo 5 tanesi geçmiş kenarda makara yapıyo organizatörler adamları dışarı cıkartmaya calısıyo ismail abi ayhan abi turan abi rica ediyo millete cekilin başlayalım die güvenliklerin umrunda değil seri bi yarış olmayıncada insanların siniri bozuluyo ve kimse yürümüyo herkesin dediği ve HİLMİ abinin dediği gibi bi sistem yapılsa yada şehrin dışına yapılsa en basidinden konya gibi bişeyler olsa bence ankarada drag için sıkıntı olmaz bu benim fikrimdir ...
ücretli yapılırsa bence çoğu şeyin önüne geçilir,kapıyada sağlam bi güvenlik..
çok güzel olur.eğer oda olmuyosa ankara drift organizasyonları düzenlesin.
arkadaşlar 11 eylul de drag yarişi yok
yanliş haber ve reklam yapılıyor