Bir not ekleyeyim mümkünse eğer 20-25 dakikalık video isteriz :) :) Bir kısmıda araç içi olursa tadından yenmez. Başarılar ve iyi organizasyonlar dilerim
Printable View
Bir not ekleyeyim mümkünse eğer 20-25 dakikalık video isteriz :) :) Bir kısmıda araç içi olursa tadından yenmez. Başarılar ve iyi organizasyonlar dilerim
ae86 güngörende bi pala amcadaydı uraşuyordu güzel iş cıkarmıs
Ae86 dün boyadan çıktı , daha eksikleri var.Intercooler gibi.Tampondaki boşluk dolacak , böyle gözükmeyecek :)
tamponda ki boşluğu komple ıc ile doldursan bile model ofsayt:)
allah nasip ederse saat 1 gibi yola çıkıyoruz:D:D:D:D
avcılardan gelenler yokmu hiç bi buluşma noktası varmı avcılar için?
Her underground serisi oynuyan listeye girseydi oooo :)
Yarın 13:30'da 10 kişilik çete olarak geliyoruz :)
Bu gece yatmadan önce saatlerimizi 1 saat geriye almayı unutmayalım :)
Can iyi hatırlattın :)
Organizasyon 12 de başlıyor unutmayalım.
Bugün antrenmanlar bile çok eğlenceliydi , 2 araç piste geri dönemeyecek şekilde kaza yaptı.Bunun dışında ufak tefek sürtmeleri saymıyorum bile.
Pist 100km üzerindeki bir viraj ile başlıyor ve çok hızlı bir pist.Daha önce bu kadar hızlı yapmamıştık , ilk denemelerde korktuk gerçekten ama gün sonunda baya alıştık.Yarın çok eğlenceli olacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!
Yarın herkesi Atatürk Olimpiyat Stadına bekliyoruz.
İyi geceler !
http://i386.photobucket.com/albums/o...52600619_o.jpg
Dersanem iptal olsa da bizde gelsek keşke.
Bugun büyük gün hadi bakalım istanbul daki arkadaşlarımız keyifli bi gün geçirir.kaza bela olmadan inşllh:icon_tup::icon_tup:
#134 foto çok iyi :)
izlemeye gelebilirim yarın duruma göre.
edit:birde saati geri alma mevzusu var şimdi millet normal saat 12 demi gelcek yoksa saati 1 saat geri alıp mı 12 de gelcek :)
Yarın bir aksilik çıkmaz ise oradayım inşallah hava falan bozmazda keyifli bi gün olur :):)
Cok kalmicaz ama mutlaka ugrayacagiz
ae86 nın sadece rengi güzel olmus :) , çok zevksiz olmuş kiti şahsi görüşümdür tabi , sahibi beğenmiş sonuçta
yarın ordayız kısmetse
Keşke şu etkinlik haftaya pazar olsaydı da izlemeye gelebilseydim.
Katılım konusunda %100 haklısınız. Herkesin kendince deneyimi, kendince arabası var ama olması gereken profesyonel bir etkinliğe sadece profesyonellerin katılması. Bu etkinliğin sonucundan öte Türkiye'de düzenlenebilmesi bile büyük başarı. Tebrikler ;)
12.00de herkesi bekliyoruz gunceli :)
saatleri geri almayı unutmayın günceli şuan 07:14 geri alınmış hali :D
Avcılardan veya bahçeşehir yakınlarından gelecğim fakat araç yok diyenler pm ye buyursun yer var :D
Ordayız bi terslik olmazsa :cool:
askere gıtmemı bekledınız dımı bole aksıyonlar yapmak ıcın.keyıflı antrenmanlar
Geliyoruz:)
hala uyumadım,ınsallah dayanabılırsem,uyumaz isem bende gelmek ısterim..
şimdi lüleburgazdan yola çıkıyoruz .. 12 de ordayız
Bende aracımı kaportadan alabilirsem ordayım :)
Soguk ama keyfli bi gun gelmeyi dusunen varsa 5e kdr burdayz :)
Soguk ama keyfli bigun gelmeye dusunen varsa 5e kdr burdayz :)
ben uğramayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa 1 saate
unutmusum bende cıkcam simdi :)
Cok iyi bir organizasyondu ama Cok soguktu :)
rob 1. oldu Guzel bir show izlemis olduk.Emegi gecenlere tesekkurler
ben mustafa birinci oldu diye duydum
hava soğuktu ama güzel bi organizasyondu sonuna kadar durmasamda keyif aldım izlediklerimden
Soğuktu iyiydi.
İkili çıkışlarda Rob u izledikten sonra ayrıldık dayanamadık soğuğa :) yandan bir sürü video çektim. eğlenceliydi :)