Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 01-11-2007, 21:44   #1
ANGEL CENGİZ
Misafir

Lütfen Dikkatli Okuyun Techturkey Sakinleri

.......ı.......

Son Düzenleyen ANGEL CENGİZ; 21-01-2008 00:28.
Eski 01-11-2007, 22:22   #2

dragon07 - ait Avatar

Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT

peki bu olayı gören olmadımı?çok enteresan
dragon07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 22:26   #3
ANGEL CENGİZ
Misafir

.............................................

Son Düzenleyen ANGEL CENGİZ; 21-01-2008 00:29.
Eski 01-11-2007, 22:27   #4
TechTurkey

ef186 - ait Avatar

Otomobil: www.Sancom.com.tr

videoyu izleyip de organizasyonu yapan ekibe kızmamak mümkünmü ? Ne denebilirki arabalar geciyo onunden 10 dakka düşünüyo bayrak sallasammı diye sonunda sallaıyo Allaha sukur .... Ben burdan Hepsine İyi bir goz doktoru tavsiye etmek istiyorum ....
Ve kızıyorum cunkü sezon boyu emek zaman ve para harcıyan hevesle bu işi yapan herkezin keyfini kacırıyorlar bence... ulusal yarış bu mahalle arasında koşulmuyorki bole acemilikler yapılırmı ??
ef186 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 22:35   #5

dragon07 - ait Avatar

Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT

abi kocaman araba yaaa görünmeyecek gibi degilki biri geciyor yani bu kadar olamaz yaa.yani iki araba kalkar biri gecer biz türk halkı olarak bunu bile beceremiyoruzz.hala boş işler profesyonelce degil gülsekmi aglasakmııı?**
dragon07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 22:35   #6
TechTurkey

ef186 - ait Avatar

Otomobil: www.Sancom.com.tr

Aç tazminat davasını klübün kasasını al bağışla mehmetçik vakfına onlarda direkleri kemirsinler bidaha bole hata yapmazlar .....
ef186 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 22:46   #7
ozcancak
Misafir

adam bayragı dırekt korkudan sallayamamıs bence hersey cok acık yazık olmus mahkeme dava haklı hakkını alsın yane goz var nızam var be burun farkı deıl kı bu koca bı amerıkan farkı
Eski 01-11-2007, 22:51   #8
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

Otomobil: JFTF!

Maxiboost - MSN üzerinden Mesaj gönder
oha cep telefonuyla ölçüm falan mı ya direk verin mahkemeye, bu ne böle dalga geçer gibi..
Maxiboost isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 22:53   #9

Oytun - ait Avatar

Otomobil: www.budasepete.com

QUOTE=ozcancak;159662]goz var nızam var be burun farkı deıl kı bu koca bı amerıkan farkı [/QUOTE]

Son Düzenleyen Oytun; 02-11-2007 01:33.
Oytun isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 23:22   #10

TAM35GNY - ait Avatar

Otomobil: 2JZ

TAM35GNY - MSN üzerinden Mesaj gönder
Yuh yani bende şaşırmıştım cidden :S

BoostProjects
TAM35GNY isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 23:33   #11

Berent.t - ait Avatar

Otomobil: 4th-5th gen. Toyota Celica

şaka gibi.. adamda öyle bir sallıyoki.. hiç umrunda deil yani.. piste inmeye üşendi.
Berent.t isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-11-2007, 23:47   #12

MUGENPOWE® - ait Avatar

Otomobil: N/A

angelcengız haklı bencede bugranın dedıklerıne katılıyorm al tazmınatı ısteıdnı yap ıstersen tatıle gıt ısteresen yenı araba yap ıstersen bagısla

http://img143.imageshack.us/img143/8...stomcusva3.jpg
MUGENPOWE® isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-11-2007, 00:18   #13
serkan-s
Misafir

ben 400 mt de ıdım kımın gectıgını gormek hemen hemen ımkansızdı kafa kfaya gırdıler adamlarda sasırdı kıme bayrak sallıcaklarını bence hıc bayrak sallanmayıp fotosel sonuclarına bakıcaklardı once vega ya bayrak sallladılar sonra salise ıle msupra gectı dedıler bu durumda gecerlı olan fotosel ama kımın gectıgıne emın olmadan bayrak sallamak bence yanlıs oldu psıkolojı onemlı ılkınde gectım dıye cengız arkadassımız rahat davrandıgını soluyo 2, kalkısta ama burda gercek sonuc msupra 2-0 la gecmıs ne ismaıl abının nede cengızın sucu var suc bencede kulupte
Eski 02-11-2007, 00:39   #14

iso335 - ait Avatar

Otomobil: Msupra

ANGEL CENGİZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1.Sİ ARAÇLARINHEPSİ BİRBİRİNDEN HIZLIYDI GUZEL YARIŞTI HERŞEY GÜZELDİ BANA YAPILAN HAKSIZLIĞA KADAR
2. Sİ MSUPRADA HIZLIYDI,AMA O GÜN BEN GEÇTİM ,DİĞER TARAFTA EMRAHIN ARABADAN DOKULEN YAĞ OLDUĞU İÇİN NASIL OLSA ILK SEFERDE GEÇTİM ,DİYE 2. SEFER ARABAYI YORMADIM NASIL OLSA 3.KALKIŞTA GEÇERİM DİYE AMA SONUÇ AŞAĞIDA LİNKDE İZLEDİĞİNİZ GİBİ NE KADAR FARKLI GEÇSEMDE Bİ ANDA BI ALDATMALR OLDU 2-0 GEÇİLMİŞ SAYILDIM İZLEYCEĞİNİZ GİBİ ÇOK KOMİK
3-SADECE GULDUK BU DURUMA MAHKEMEYE VERDIK İSPATLANDI SADECE AÇIK İFADE ALIMI OLUCAK KULUBE CEZA GELICEK BIZIM SINIF İPTAL OLUCAK O YARIŞ
4-İSMAİL ABİ ,ABİ DİYORUM ÇUNKU DAHA ÇOK YUZYUZE BAKICAZ UMARIM KLUBUN YAPTIĞI BI HATADIR ÇUNKU BU DELIKANLILIĞA SIĞMAZ SENIN YAPTIĞINI SANMIYORUM
BU ARADA İZLERSENİZ VİDEODA BEN GEÇİNCE BAYRAKDA SALLANIYO
http://www.youtube.com/watch?v=BPWX8b1T7oM
arkadaşım ne saçmalıyosunuz
bırakın bahaneleri
bıkrakın safsatayı
bırakın insanları kandırmayı
FOTOSEL VARDI OGÜN CEP TELEFONU DEGİL BU 1 VE FOTOSELLER O KADAR PROFOSYELDİKİ DAHA ÖNCEKİ HİÇ BİR YARIŞTA BÖYLE BİR FOTOSEL YOKTU
senin çektigin kamera 175. metreden çekilmiş bir kameradır burdan senin geçtigini anlıyabilen DELİKANLININ ALNINI İKİ KERE KARIŞLARIM ve senin dedigin gibi farlı geçtiysen adamlar neyi düşünüyo haaaaaaaaa tamam buldum kıymalımı söylüyelim köftemi diye bence pardon ayranda vardı kıymalı pide ayran {MSUPRA} MİLLET SANA HAYRAN allah allah
veben ilk yarış yapıldıgında saniyemi istedim SEBEP NE KADAR GEÇTİGİMİ BİLMEKTİ kadın fiş çıkarttı{FİŞ ÇIKARTAN CEPTELEFONU BİLİYOSAN BANADA 4 TANE} aynı yazar kasa fişi gibi buda fotoselin sonuç fişidir bilmiyosan ögreteyim genelde rallide kullanılır iki tane kıytırık adam orda tutmadı saniyeyi fotosel tuttu BÖYLE YORUMLAR YAPARAK KİMİ KANDIRACAGINI SANIYOSUN BEN CEVAP VERİYİM KENDİNİ KANDIRIRSIN
VE BEN İLK KEZ YARIŞMIYORUM ARKADAŞIM ANKARA YARIŞINDA BANA 40 SALİSE İLE ÖBÜR TARAF ALDI DENİLDİ HİÇ SIKINTI ÇIKARDIMMI HAYIR ÇÜNKÜ BUDUR GEÇİLMEKTE VAR GEÇMEKTE VE BEN HİÇ KİMSENİN EMEKLERİ BOŞA GİTSİN DİYE URAŞAN BİR ADAM DEGİLİM AMA SEN YANLIŞ ADAM SIN BANA GÖRE ÖYLE
ve arkadaşlar orda gerekli itirazları cengiz arkadaşımız yaptı {BÜTÜN TOSFED KOMSERLERİ CENGİZİ DESTEKLEDİGİ HALDE}ve cengiz msupra aldı denildi
HHHHHHHHHAAAAAA ARKADAŞIM MADEM FARKLI GEÇTİN NEDEN ARAYIP USTANI BENMİ GEÇTİM OMU DİYE SORDUN BIRAKIN BU AYAKLARI
VE ÇOK BÜYÜK KONUŞUYORUM MSUPRAYI KİMSE ARKADAN GELİP GEÇEMEZ GEÇERSE ARKADAN GELİP MSUPRA GEÇERRRRRRRRRR AYNEN GÖRDÜGÜN GİBİ
VE SONUÇ-9.980 MSUPRA NAMI DEGER
.............-10.06 VEGA
26 SALİYEYİ KENDİNİ GEÇİLMİŞ OLARAK KABUL ETMİYORSAN SENEYE ARTIK YADA NE ZAMAN İSTERSEN YETERKİ METRAJ 300 ALTINDA OLMASIN HELE 400 METRE FALAN OLURSA HİÇ GELME
BEN HAYATTA FİLİM FIRILDAK ÇEVİRMEM KARDEŞİM BEN SEZON BAŞINDAN BERİ CENGİZ ŞU NOSLARI SÖK DİYORUM SÖKEMİYOSUNUZ SEBEB NE ARKADAŞIM ÇOKMU ZOR İKİ TANE KIYTIRIK CİVATA BİLMİYORUM ARTIK
VE ŞU KONUYU BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPANLAR VARYA NE DEYİM ALLAH BİLİYO BOŞ VERİN
bu gün msuprayla konuştum çok kızmış çok yarın tekrar konuşacagım siniri geçsin

BAKIN ARKADAŞLAR YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUN LÜTFEN ........ONDAN SONRA YORUM YAPIN SERKAN KARDEŞİM NE GÜZEL DİYOR KAMERA 175. METREDE SERKAN ARKADAŞIMIZ FİNİŞTE ANLAMAK İMKANSIZ DİYO BÖYLE SAFSATAYA GELİB YORUM YAPMAYIN KİMSENİN GÜNAHINI ALMAYIN BUNLAR OYUN KARDEŞİM OYUN

Son Düzenleyen iso335; 02-11-2007 00:50.
iso335 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-11-2007, 00:46   #15
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

Otomobil: JFTF!

Maxiboost - MSN üzerinden Mesaj gönder
oha fotoselli falan mı ki gerçekten o zmn çok ayıp bir msj, tepkilere istinaden yazmıştım ben, biri bi açıklık getirsin lütfen...
Maxiboost isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-11-2007, 00:57   #16

iso335 - ait Avatar

maxiboost´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oha fotoselli falan mı ki gerçekten o zmn çok ayıp bir msj, tepkilere istinaden yazmıştım ben, biri bi açıklık getirsin lütfen...
CANIM ABİM FOTOSEL VARDI ORDA HEMDE ON NUMARA
KALKIŞ ANINDA ORTADA Bİ ADAM VAR LAMBALARA HAREKET VEREN VE İKİ TARAFINDA FOTOSEL VAR
FİNİŞTE AYRI AYRI İKİ TANE FİŞ ÇIKARILIYOR
NE YAPMAYA ÇALIŞIYO BUNLAR ANLAMADIM AMA SORUN YOK
BEN BURDAYIM BEN JOKEYLİK YAPMAM ALLAH İZİN VERİRSE HERSENE BU DRAGI KOVALIYACAGIMVE ŞİMDİ HIRS YAPTIM
VEGA NERDE BEN ORDA
VE BU GÜNE KADAR VEGAYLA MSUPRA 7 KERE KALTILAR 2 DEFA VEGA ALDI 5 DEFA MSUPRA [O ALDIGI YERDE 245 METRE OLAN İZMİTTİR MSUPRA PATİNAJDAN ÇIKANA KADAR FİNİŞ OLUYO}

Son Düzenleyen iso335; 02-11-2007 01:03.
Eski 02-11-2007, 01:36   #17
Oz`
TechTurkey

Oz` - ait Avatar

Otomobil: Vw

Oz` - MSN üzerinden Mesaj gönder
FOTOSEL İN İŞLEVİ lastik geçtiği anca başlar ve geçtiği anda biter

www.drecu.com

www.EcuFast.com

Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Oz` isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-11-2007, 01:41   #18

iso335 - ait Avatar

Oz`´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
FOTOSEL İN İŞLEVİ lastik geçtiği anca başlar ve geçtiği anda biter
KARDEŞ BEN BİLİYORUM AMA AYDINLATTIGIN İÇİN SAOL
ORDA İTİRAZ EDERLERKEN FOTOSELİN ÖNÜNDEN ADAM GEÇTİ DİYODU CENGİZ ŞİMDİ VİDEO KOYMUŞ ADAM GÖREMEDİM YA SEN
Eski 02-11-2007, 01:42   #19

FaTiH44 - ait Avatar

Otomobil: Rahat ol MatadoR!

FaTiH44 - MSN üzerinden Mesaj gönder
fotosel varsa tartışmanın anlamı yok.zaten çekilen videodan belli olmuyo hiç bişe.

msupraya tebrikler.

"Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com
http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg
FaTiH44 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 12:49 ::::