|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
.......ı.......
Son Düzenleyen ANGEL CENGİZ; 21-01-2008 00:28. |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
peki bu olayı gören olmadımı?çok enteresan
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
.............................................
Son Düzenleyen ANGEL CENGİZ; 21-01-2008 00:29. |
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
videoyu izleyip de organizasyonu yapan ekibe kızmamak mümkünmü ? Ne denebilirki arabalar geciyo onunden 10 dakka düşünüyo bayrak sallasammı diye sonunda sallaıyo Allaha sukur .... Ben burdan Hepsine İyi bir goz doktoru tavsiye etmek istiyorum ....
Ve kızıyorum cunkü sezon boyu emek zaman ve para harcıyan hevesle bu işi yapan herkezin keyfini kacırıyorlar bence... ulusal yarış bu mahalle arasında koşulmuyorki bole acemilikler yapılırmı ?? __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
abi kocaman araba yaaa görünmeyecek gibi degilki biri geciyor yani bu kadar olamaz yaa.yani iki araba kalkar biri gecer biz türk halkı olarak bunu bile beceremiyoruzz.hala boş işler profesyonelce degil gülsekmi aglasakmııı?**
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Aç tazminat davasını klübün kasasını al bağışla mehmetçik vakfına onlarda direkleri kemirsinler bidaha bole hata yapmazlar .....
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
adam bayragı dırekt korkudan sallayamamıs bence
hersey cok acık yazık olmus mahkeme dava haklı hakkını alsın yane goz var nızam var be burun farkı deıl kı bu koca bı amerıkan farkı
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
|
oha cep telefonuyla ölçüm falan mı ya direk verin mahkemeye, bu ne böle dalga geçer gibi..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
QUOTE=ozcancak;159662]goz var nızam var be burun farkı deıl kı bu koca bı amerıkan farkı
[/QUOTE]
Son Düzenleyen Oytun; 02-11-2007 01:33. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Yuh yani bende şaşırmıştım cidden :S
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 4th-5th gen. Toyota Celica
|
şaka gibi.. adamda öyle bir sallıyoki.. hiç umrunda deil yani.. piste inmeye üşendi.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: N/A
|
angelcengız haklı bencede bugranın dedıklerıne katılıyorm al tazmınatı ısteıdnı yap ıstersen tatıle gıt ısteresen yenı araba yap ıstersen bagısla
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
ben 400 mt de ıdım kımın gectıgını gormek hemen hemen ımkansızdı kafa kfaya gırdıler adamlarda sasırdı kıme bayrak sallıcaklarını bence hıc bayrak sallanmayıp fotosel sonuclarına bakıcaklardı once vega ya bayrak sallladılar sonra salise ıle msupra gectı dedıler bu durumda gecerlı olan fotosel ama kımın gectıgıne emın olmadan bayrak sallamak bence yanlıs oldu psıkolojı onemlı ılkınde gectım dıye cengız arkadassımız rahat davrandıgını soluyo 2, kalkısta ama burda gercek sonuc msupra 2-0 la gecmıs ne ismaıl abının nede cengızın sucu var suc bencede kulupte
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Msupra
|
arkadaşım ne saçmalıyosunuzbırakın bahaneleri bıkrakın safsatayı bırakın insanları kandırmayı FOTOSEL VARDI OGÜN CEP TELEFONU DEGİL BU 1 VE FOTOSELLER O KADAR PROFOSYELDİKİ DAHA ÖNCEKİ HİÇ BİR YARIŞTA BÖYLE BİR FOTOSEL YOKTU senin çektigin kamera 175. metreden çekilmiş bir kameradır burdan senin geçtigini anlıyabilen DELİKANLININ ALNINI İKİ KERE KARIŞLARIM ve senin dedigin gibi farlı geçtiysen adamlar neyi düşünüyo haaaaaaaaa tamam buldum kıymalımı söylüyelim köftemi diye bence pardon ayranda vardı kıymalı pide ayran {MSUPRA} MİLLET SANA HAYRAN allah allah ![]() veben ilk yarış yapıldıgında saniyemi istedim SEBEP NE KADAR GEÇTİGİMİ BİLMEKTİ kadın fiş çıkarttı{FİŞ ÇIKARTAN CEPTELEFONU BİLİYOSAN BANADA 4 TANE} aynı yazar kasa fişi gibi buda fotoselin sonuç fişidir bilmiyosan ögreteyim genelde rallide kullanılır iki tane kıytırık adam orda tutmadı saniyeyi fotosel tuttu BÖYLE YORUMLAR YAPARAK KİMİ KANDIRACAGINI SANIYOSUN BEN CEVAP VERİYİM KENDİNİ KANDIRIRSIN VE BEN İLK KEZ YARIŞMIYORUM ARKADAŞIM ANKARA YARIŞINDA BANA 40 SALİSE İLE ÖBÜR TARAF ALDI DENİLDİ HİÇ SIKINTI ÇIKARDIMMI HAYIR ÇÜNKÜ BUDUR GEÇİLMEKTE VAR GEÇMEKTE VE BEN HİÇ KİMSENİN EMEKLERİ BOŞA GİTSİN DİYE URAŞAN BİR ADAM DEGİLİM AMA SEN YANLIŞ ADAM SIN BANA GÖRE ÖYLE ve arkadaşlar orda gerekli itirazları cengiz arkadaşımız yaptı {BÜTÜN TOSFED KOMSERLERİ CENGİZİ DESTEKLEDİGİ HALDE}ve cengiz msupra aldı denildi HHHHHHHHHAAAAAA ARKADAŞIM MADEM FARKLI GEÇTİN NEDEN ARAYIP USTANI BENMİ GEÇTİM OMU DİYE SORDUN BIRAKIN BU AYAKLARIVE ÇOK BÜYÜK KONUŞUYORUM MSUPRAYI KİMSE ARKADAN GELİP GEÇEMEZ GEÇERSE ARKADAN GELİP MSUPRA GEÇERRRRRRRRRR AYNEN GÖRDÜGÜN GİBİ VE SONUÇ-9.980 MSUPRA NAMI DEGER .............-10.06 VEGA 26 SALİYEYİ KENDİNİ GEÇİLMİŞ OLARAK KABUL ETMİYORSAN SENEYE ARTIK YADA NE ZAMAN İSTERSEN YETERKİ METRAJ 300 ALTINDA OLMASIN HELE 400 METRE FALAN OLURSA HİÇ GELME ![]() BEN HAYATTA FİLİM FIRILDAK ÇEVİRMEM KARDEŞİM BEN SEZON BAŞINDAN BERİ CENGİZ ŞU NOSLARI SÖK DİYORUM SÖKEMİYOSUNUZ SEBEB NE ARKADAŞIM ÇOKMU ZOR İKİ TANE KIYTIRIK CİVATA BİLMİYORUM ARTIK ![]() VE ŞU KONUYU BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPANLAR VARYA NE DEYİM bu gün msuprayla konuştum çok kızmış çok yarın tekrar konuşacagım siniri geçsin BAKIN ARKADAŞLAR YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUN LÜTFEN ........ONDAN SONRA YORUM YAPIN SERKAN KARDEŞİM NE GÜZEL DİYOR KAMERA 175. METREDE SERKAN ARKADAŞIMIZ FİNİŞTE ANLAMAK İMKANSIZ DİYO BÖYLE SAFSATAYA GELİB YORUM YAPMAYIN KİMSENİN GÜNAHINI ALMAYIN BUNLAR OYUN KARDEŞİM OYUN Son Düzenleyen iso335; 02-11-2007 00:50. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechWorks
|
oha fotoselli falan mı ki gerçekten o zmn çok ayıp bir msj, tepkilere istinaden yazmıştım ben, biri bi açıklık getirsin lütfen...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
KALKIŞ ANINDA ORTADA Bİ ADAM VAR LAMBALARA HAREKET VEREN VE İKİ TARAFINDA FOTOSEL VAR FİNİŞTE AYRI AYRI İKİ TANE FİŞ ÇIKARILIYOR NE YAPMAYA ÇALIŞIYO BUNLAR ANLAMADIM AMA SORUN YOK BEN BURDAYIM BEN JOKEYLİK YAPMAM ALLAH İZİN VERİRSE HERSENE BU DRAGI KOVALIYACAGIMVE ŞİMDİ HIRS YAPTIM VEGA NERDE BEN ORDA VE BU GÜNE KADAR VEGAYLA MSUPRA 7 KERE KALTILAR 2 DEFA VEGA ALDI 5 DEFA MSUPRA [O ALDIGI YERDE 245 METRE OLAN İZMİTTİR MSUPRA PATİNAJDAN ÇIKANA KADAR FİNİŞ OLUYO} Son Düzenleyen iso335; 02-11-2007 01:03. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
FOTOSEL İN İŞLEVİ lastik geçtiği anca başlar ve geçtiği anda biter
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
fotosel varsa tartışmanın anlamı yok.zaten çekilen videodan belli olmuyo hiç bişe.
msupraya tebrikler. __________________________________ "Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:49 ::::

hersey cok acık yazık olmus mahkeme dava haklı hakkını alsın yane goz var nızam var be burun farkı deıl kı bu koca bı amerıkan farkı 

arkadaşım ne saçmalıyosunuz
BIRAKIN BU AYAKLARI