Arabanız Aşırı beslemeli mi? n.a mı?
Printable View
Sizin de dikkatinizi cekti mi bilmiyorum, listede akhisarda zaman cikaran hicbir araba konyada yarismadi..iki pistte de yarisan butun arabalarin iyi zamanlari konyada.. Kafam karisti..
Gürsel Kaynak Impreza GC8 (FI) Konya 25.09.2011 11.89 1400
serkan kanka unutmakı hem rakım olarak hemde konya pıstının asvaltı farklı sehır ıcındekı asvaltlardan deıl o da cok fark eder artı vht fark edıo artı sıstemı dunya genelınde kullanılan sıstem yanı ...ha ılla herkez merka edıosa akhısardakı yarısan arkadaslar yenı sezondakı konya yarıslarına gelırler farkı gorurler
Listeki en ağır araba benimki yahu :)
125 kilo ben , 55 litre benzin deposu , içi koltukları döşemeleri komple dolu , 18" yol lastikleri ile iyi süre çıkarmışım ben :)
2.0 litre , gt30 , nossuz'dur benim sonucum.
türkiyenin enleri sadece bu kadar mı ? gerisi nerde !
BTU plakalı subaru vardı oda iyi bi değer cıkarmıstı gecen tam oalrak bilen varsa listeye eklenebilir
supran ın süresi de yazılsa tamda süper olur:)
Enes Söğütçü Honda Civic Typer (n/a) Akhisar 24.07.2011 13.936 1150 kg
Canlı Sonuçlar (Yarış)
bunlarda var
Fatih abi bi tartiya cikartin motor agir olsa ne olcak standart 925 kg zaten araba hic sokmeden h22 koysan 960 olurdu niye okadar zahmet edip soktunuz fiber doktunuz :):):)
[QUOTE=miniks;2703804]Fatih abi bi tartiya cikartin motor agir olsa ne olcak standart 925 kg zaten araba hic sokmeden h22 koysan 960 olurdu niye okadar zahmet edip soktunuz fiber doktunuz :):):)[/QUOTEsökmeden 1020geldi sökünce 890 araç 70 sürücü bursaya gelince beraber çıkarız