R9 cok sacma duruyordu, frene basınca öne dogru takla atacak gibiydi.
Daha iyi gidecegini düsünmüsler ama bence daha düzgün dursa daha iyi giderdi.
Printable View
R9 cok sacma duruyordu, frene basınca öne dogru takla atacak gibiydi.
Daha iyi gidecegini düsünmüsler ama bence daha düzgün dursa daha iyi giderdi.
saxo sun sahıbı arkadasın adı hakan karatop o yuzden yaptılar herhalde cokda guzel duruyor
r9 u tam görebilceğimiz foto yok mu acaba ?
bu görüntüleri görmek bu söylenenleri duymak gerçekten çok güzel büyük bir hareket getirecek inşallah bu organizasyon
Çok güzel bi organizasyon olmuş İnşallah bi vesile olurda eskisi gibi hareketlenir camiamız:)
sarı 106 dördüncü oldu crx te ikinci
aga o crx vtec motorlu olan.. :) izmirden satılan crx vtec..
edit: şaşırdığınız şey aracın performansı ise, açıklama getirebilirim kanımca çünkü gün boyu beraber oturduk muhabbet ettik.. ara. stock crx şanzumanlı ama vtec motorlu.. yani; vti şanzumanı taksaydı izmşrdede başarı eldederdi büyük ihtimal ama crx şanzumanı tercih etmişler.. crx şanzumanı olduğu için ara. 3. viteste anca yürüyo :) yani pist 402 metre olduğu için avantajlıydı çok :))
Fotoğraflardan da belli çok güzel bi organizasyon olduğu :) Fotolar için de emeklerinize sağlık :)
Guzel fotolar ellerine saglik tesekkurler..
eleman arkadasim benim de yabanci degil oturup kalktigim biriside ..O sari 106'nin setup'inin yaninda crx'in 2. olmasina sasirdim gercekten ..
106 : 13-61 , Sportcams egzantrik ( pt52 muadili ) , wiseco forget piston , timing , duz boru egzoz , chip , filtre , hafifletme , klima iptal ..
her turlu crx'den iyi yurur dige dusunuyordum ..
fotolar için tşk.ler ellerinize saglık..
fotolar için tşk ler...ellerinize sağlık arkadaşlar:icon_tup: