bende kendi tecrübemden yola çıkarak bi kaç bişey yazıyım
1. si 250 likten 600f e geçen birisi gayette söylediğiniz gibi düşünür çünkü 600f te hard bi makina değil gaz tepkimesi race makinalara göre kötü ve tepkisiz ama 250 den race bi 600 makinaya geçseydi düşüncesi farklı olurdu diye düşünüyorum.
2.si ben profesyonel olarak motor sürmeye 600 lükle başladım hemde öyle 600f falan değil direk 636 şans kısmet anamızın dualarıyla kaza bela yapmadan öğrendik.en son motorum zx12 ydi birçokta 1000 lik makina sürdüm ama size şunu söyliyim motora 1000 likle başlamak heleki s1000rr falan demek okyanusun ortasında suya yüzme bilmeden atlayıp yüzme öğrenmeye çalışmakla aynı şey..
konunun özeti şu 600 lükle başlayabilirsin şanslıysanız ve anneniz arkanızdan çok dua ediyorsa bi deneyin çünkü öbür tarafla arandaki tek çizgi bu iki şey :)
bunların hepsine sahip bile olsanız 1000 lik makinayla genede başlamayın çünkü 1000 likten onlar bile kurtaramaz.şimdi çıkıpta vay bizim ahmet 1000 likle başladı vay osman 10 gün sora 1000 likle teker yapıodu vs yazmayın.istisnalar kaideyi bozmaz sizede bişey olmaz olan ananıza babanıza eşinize kardeşinize olur siz sadece düşünce ölürüm inşallah diye dua edersiniz.