pony aynen apenin aynısı fiyatıda 2800 liraydı bir ara alınabilir bir monkey motor..
Printable View
böyle çok güzel olmuş :)
http://www.hondagrom.net/img/grom-rollbar1.jpg
ben dün motora bakmaya gittim , acayip hoşuma gitti. İlk motor olarak almak istiyorum , vites ile ilgili problemim yok , boy olarakta 1.70 olduğumdan kötü duracağını sanmıyorum , fiyat olarak plaka hariç 7200TL fiyat verdiler. Halen bir kararsızlık var içimde ama :/
Alan kullananlar memnun mu acaba
Acayip memnunum diyerek söze gireyim :D
Haziran 11 ruhsat tarihim var ve 1900 küsür kilometre yaptım hiç sıkıntısını görmedim.
İlla büyük bir sıkıntı söyle derseniz selesi pekte konforlu değil biraz öne biraz arkaya tepişip duruyorsunuz rahat bir yer aramaya, aynalarıda bir tık büyük olsa olurmuş :)
Benzine zam geldi heralde 19-20 tl ye fullerken şimdi 21-22 ye doluyor ve bir depo ile en fazla gördüğüm menzil 210km yani 90-100kuruş arası yakışı var.
Trafikte asla yavaş kalmıyor 95-100e kadar istekli o süratten sonra ortama ayak uyduruyor rüzgara müzgara meyile göre hız dalgalanıyor Ama 118km/s görmüşlüğüm var.
Özellikle merak ettiğiniz bir konu varsa cevaplamaya çalışırım.
Vallahi az çok herşeyi söylemişsiniz teşekkürler , bizim ebeveynler pek taraftar değil , ben çok trafikte kullanmayacağım zaten ama yinede gönülleri olmayınca içime sinmiyor. Gel gelelim her önünde geçerken iç geçiriyorum yani girip alıp çıkabilirim bayram sonrası :)
Bıraz once sıyahını ıncelım cok sguzeldı yalnız 1.82 boy 70kg lık bırı ıcın komık duruyordu;)
satmayı düşünen varsa talibim :)
caddebostan sahilde gördüm çok ufak ya :D
msx icin yumunashi nin 160cc kiti var... guzel bir sey olur biraz daha kuvvet ile...
dün volkiii nicli arkadaş sıfır aldı, bi test yaptım çok keyifli geldi, fakat 250'Lik olsa daha bi tatlı olurmuş
Çok niyetlendim bu motora, aile desteği çıksın da alayım inşallah. :)
Bir arkadaşım aldı bende test ettim virajları çok keyifliydi hızlanması da gayet iyi fakat fiyatı kafa karıştırıyor honda daha da zam yapacak gibi
Bunu istiklalde gördüm adam millete nerden aldın nedir diye anlatmaktan gidemiyordu yolda bayıldım resmen canlısı çok şirin bir motor.İnsana motor aldırtacak cinsten :)
Dün bende gidip baktım hakikatten çok zıpır birşey :D , fiyatıda trafik sigortasıyla beraber +-8000 tl civarındaymış
1 gün kullanma fırsatı buldum kısa mesafeler için çok cazip, bence Ebat olarak çok ufak trafikte araçlar fark edemiyor, kullanım amacına göre değişir tabi ama ben tercih etmiyorum.
600rr pert ettikten sonra motora binmeye çok korkuyorum fakat bu baya ilgimi çekiyor :) çok güzel namussuz. etrafımda olsa deneyeceğim de Nevşehir'de imkânsız :)
basın ekspres yolundakı hondada 4 adet vardı haftasonu
Arkadasimin carbon edition msx125 i http://i57.tinypic.com/2i74rwy.jpg
Bu gün honda boraya baktım.Ellerinde kalmamış şuanda siparişde verilemiyormuş.bilginiz olsun