evet kardesım :)
fıyat ıtalyana gore normal tabı. agusta f4ün sadece hava fıltresı bu kadardı :) çzel olmanın senede bu kadar gıderı olması dogal bence. sonucta bu motorun sıfırı 9100 euro. forza 300 yarısı neredeyse.
Printable View
evet kardesım :)
fıyat ıtalyana gore normal tabı. agusta f4ün sadece hava fıltresı bu kadardı :) çzel olmanın senede bu kadar gıderı olması dogal bence. sonucta bu motorun sıfırı 9100 euro. forza 300 yarısı neredeyse.
2013 model motor. 2014 cıkıslı. bu sene boyle gecırdım artık.seneye dısarıda guvenılır bır yer bulursam neden olmasın? sımdı yenı aldım motoru ılk defa bır servıse goturdum ve uzun yoldan geldım. rutın bakımlar ıcın baska servıslere de bakabılırm.
bu arada kn fıltre ne kadar kı toplam 300 bıraz az degıl mı yahu? 300tl sadece kn fıltre degıl mı zaten?
Filtre motorun ustunde vardı değişmedi :). 10.000 bakımı motül yağ ile yapıldı, sadece yağ filtresi değişti.
Xmax 250 280tl tutuyor, hondanın tek iyi yanı arayabilecek bir servis var ve garantide ise yol yardımı var.
Tricity 1000 bakımı 95tl tuttu.
Bu servisten çok hacimle alakalı sanırım, ben 7 sene sonunda ilk defa maslak yol motora gittim sahibi iyi biri, bakım vs için direk gidilebilir balatalarıda ebc alıyorum.
Forza 6000 bakimi icin rakam aldim bugun 210 lira dediler
Garanti olmasa disarda yaptirmak en guzeli
aynen abı. gercı haklarını yemeyeyım . bugun gıttıgım elemanlar ıcıce. hersey gozunun onunde yapılıyor. agustayı korlasa goturdugumde ıcerı gırmek ıcın akla karayı secmıstım :) sıfrelı kapı vardı yahu servıs kısmında...
20000bakımına cok var.ama saglam gırecek :) rutın bakım uzerıne varyator-kayıs-balata-lastık :) 2 kagıt gırer heralde.
Cocukluk arkadasimin servisi var direk ona gider eglene eglene yaparim ben, sma garanti olayi bozuyor