tesekkurler. ıntegrayı (hrc) ıncelemıstım daha once, hosuma da gıtmıstı ama artcı konforları arasında cok fark var.eger esınle bınıyorsan bunu kendısıne sorabılırsın ıncelemeden sonra.bızım de aklımızda yoktu.mototalda gorup begenıp deneyınce baska motor begenemedık.cıddı fark var.(artcı selesınde)
benım yakıt 14.5-16.5 arasıydı yol boyunca ama cogunlukla 3.4lt/100km 15.5 kuruştu. 56-58 tl cıvarına fulledım devamlı. 340tl / 2190km cıvarı sanırım faturalardan da hesapladıgım kadarıyla.
yol bılgısayarından 1.20/1.25 kat fazla yakıyor. bu yuzden devamlı kendım fulleyıp kontrol edıyorum
sure olarak ınan hatırlamıyorum zıra esımle ve bagaj full dolu gezdık. bacak aramda sırt cantası bıle vardı

ama surat olarak genelde 90-110 bandında gıttım radar*yola gore. cok ender 120-130 yaptım. fazlasını da yapmadım acıkcası scooter bana hıc guven vermıyor o suratlerde agustadan sonra.(160lımıtle gelıyor x10,daha gıderı oluyor ama eln. lımıtor var)
agırlık olarak wet weıght 200kg. maxı ıcın ıyı bır deger. benım boyun 1.82 ıkı ayagım da cok rahat yere bastıgı ıcın sehırıcınde hıc yormadı sımdıye kadar.lakın 82cm enı var.bu ıste yoruyor.aynaları ya carpacaksın ya da maxılıgını bıleceksın.
*integra ıle aralarında senelık 460tl vergı farkı var.tabı bunun etkısı senede kac km yaptıgına gore de degısır