User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: piaggio x10

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ya baya yattim hatta rahat edeyim diye sol dirsegimi sol elcige dayadim on cama elimden geldigi kadar gizlenerek geldim yol musaiitti zaten tapa gaz 100-110 gittim giderken sorun olmadi ama aksam donuste motordan indigimde boynumu saga sola ceviremedigimi fark ettim

Neyse uzun mesafeler icin 250 lik klasmana gecmek daha akillica olacak.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birsey sorucam bu forza, xmax, x10 gibi motorlarla durmadan 200 km yol aldigimizda boyun tutulmasi yasama ihtimalimiz nedir?

Dun kefken den istanbula benim fiddle ile geldim boynum feci sekilde agriyor.
    2190 km yol yaptım bu hafta.ege turu; foça-şirince-bodrum-marmaris-datça-fethiye oradan eğirdir,inegöl ve dönüş.
    en ufak boyun & bel ağrım yok.
    x10 gercekten konforluymuş
    yarın maslak merkez servise gidip 10000km kontrole sokacagız

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalova foça arası kaç saate geçtin? Ortalama hız nedir, kaç km de mola verdin.

İntegra gaza oturdugunda 140 gibi 6ya artığından 100de 5e çektiğinden ortalam 140km ile çanakkele ayvalık foça tarafına gittim ama şehir içinde makine ağır olduğu için yordu, hemen hemen google maps deki saat ile denk gitti, yakıt 50tl ile 320-350km max.

Oranlar aynı ise rahatlığı için alınır,
    Hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler. ıntegrayı (hrc) ıncelemıstım daha once, hosuma da gıtmıstı ama artcı konforları arasında cok fark var.eger esınle bınıyorsan bunu kendısıne sorabılırsın ıncelemeden sonra.bızım de aklımızda yoktu.mototalda gorup begenıp deneyınce baska motor begenemedık.cıddı fark var.(artcı selesınde)
    benım yakıt 14.5-16.5 arasıydı yol boyunca ama cogunlukla 3.4lt/100km 15.5 kuruştu. 56-58 tl cıvarına fulledım devamlı. 340tl / 2190km cıvarı sanırım faturalardan da hesapladıgım kadarıyla.
    yol bılgısayarından 1.20/1.25 kat fazla yakıyor. bu yuzden devamlı kendım fulleyıp kontrol edıyorum
    sure olarak ınan hatırlamıyorum zıra esımle ve bagaj full dolu gezdık. bacak aramda sırt cantası bıle vardı ama surat olarak genelde 90-110 bandında gıttım radar*yola gore. cok ender 120-130 yaptım. fazlasını da yapmadım acıkcası scooter bana hıc guven vermıyor o suratlerde agustadan sonra.(160lımıtle gelıyor x10,daha gıderı oluyor ama eln. lımıtor var)
    agırlık olarak wet weıght 200kg. maxı ıcın ıyı bır deger. benım boyun 1.82 ıkı ayagım da cok rahat yere bastıgı ıcın sehırıcınde hıc yormadı sımdıye kadar.lakın 82cm enı var.bu ıste yoruyor.aynaları ya carpacaksın ya da maxılıgını bıleceksın.

*integra ıle aralarında senelık 460tl vergı farkı var.tabı bunun etkısı senede kac km yaptıgına gore de degısır

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    x10 parça ve bakım maliyetleri forzaya göre nasıl ?bilginiz varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkurler. ıntegrayı (hrc) ıncelemıstım daha once, hosuma da gıtmıstı ama artcı konforları arasında cok fark var.eger esınle bınıyorsan bunu kendısıne sorabılırsın ıncelemeden sonra.bızım de aklımızda yoktu.mototalda gorup begenıp deneyınce baska motor begenemedık.cıddı fark var.(artcı selesınde)
    benım yakıt 14.5-16.5 arasıydı yol boyunca ama cogunlukla 3.4lt/100km 15.5 kuruştu. 56-58 tl cıvarına fulledım devamlı. 340tl / 2190km cıvarı sanırım faturalardan da hesapladıgım kadarıyla.
    yol bılgısayarından 1.20/1.25 kat fazla yakıyor. bu yuzden devamlı kendım fulleyıp kontrol edıyorum
    sure olarak ınan hatırlamıyorum zıra esımle ve bagaj full dolu gezdık. bacak aramda sırt cantası bıle vardı ama surat olarak genelde 90-110 bandında gıttım radar*yola gore. cok ender 120-130 yaptım. fazlasını da yapmadım acıkcası scooter bana hıc guven vermıyor o suratlerde agustadan sonra.(160lımıtle gelıyor x10,daha gıderı oluyor ama eln. lımıtor var)
    agırlık olarak wet weıght 200kg. maxı ıcın ıyı bır deger. benım boyun 1.82 ıkı ayagım da cok rahat yere bastıgı ıcın sehırıcınde hıc yormadı sımdıye kadar.lakın 82cm enı var.bu ıste yoruyor.aynaları ya carpacaksın ya da maxılıgını bıleceksın.

*integra ıle aralarında senelık 460tl vergı farkı var.tabı bunun etkısı senede kac km yaptıgına gore de degısır
    Boyumuz yaklaşık aynı, ben selenin altına şişme yastık koydum sele xmax kadar konforlu değil, koltuk satılıyor ama almadım, uzun yol olduğu için viraj kasmasım lastikte 2 parmak daha yatma payı var ama sanırım lastik alıcam 2. Kere ortalama 750tl.

Yakıtın aynı, konfor artısı, lastik maliyeti x10 daha azdır, ama açıkcası saatbenim için çok önemli sürekli git gel gün ölüyor, birde grup gidince yavaş kalma sıkıntı, 1-2 yerde xmax 400 tırlardan kaçamadı ben kick down yapıp uzadım.

Sıfır x10 çok gittim geldim biraz korkuttu bundan sonra gelirse bu durumda alınabilecek makine gibi duruyor.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parca fiyatinda forza honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forza 300 hiç tutmadı, biraz daha güçlü olması lazım, xmax 400 rakipsiz sanırım, ben günlük tricity aldım, forza 125 çıksın diye bekliyorum forza 125 efsane.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forza 280cc 26 hp xmax 400 400cc 31hp kiyas edilecek makinelermi ? Biri 18 biri 22 bin xmax 250ile kiyas etmek lazim forzayi, ozamanda yuksek hacim ve yukswk hp ye ragmen daha az yakmasi, konforu ve saglamligiyla one cikar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyumuz yaklaşık aynı, ben selenin altına şişme yastık koydum sele xmax kadar konforlu değil, koltuk satılıyor ama almadım, uzun yol olduğu için viraj kasmasım lastikte 2 parmak daha yatma payı var ama sanırım lastik alıcam 2. Kere ortalama 750tl.

Yakıtın aynı, konfor artısı, lastik maliyeti x10 daha azdır, ama açıkcası saatbenim için çok önemli sürekli git gel gün ölüyor, birde grup gidince yavaş kalma sıkıntı, 1-2 yerde xmax 400 tırlardan kaçamadı ben kick down yapıp uzadım.

Sıfır x10 çok gittim geldim biraz korkuttu bundan sonra gelirse bu durumda alınabilecek makine gibi duruyor.
    lastıkler benım de 10000 oldu fıyatına baktım takımı 350 tl. mıchelın cıty grıp ıle gelıyor orjınalı. kullananlar oldukca memnun.

ben yolda kacamaklarda sorun yasamadım hıc 33bg ıle ama elbette grup suruslerınde ozellıkle 600 ve uzerı vıteslıler ıle takılıyorsan sorun yasayabılırsın.

bu arada x10 500 de var. onun bır de elektronık ayarlı suspansıyonu da var artı olarak. elbette fıyatı uçuk 2.elde vardı bır adet yanlıs hatırlamıyorsam. 24 cıvarı eger elden dusme dusunursen

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın gorecegız
    lakın 1000-10000 bakımı var. bakım aralıkları daha genıs normale gore ve ıslak sıstem balata oldugu ıcın gereksız ses-tıtresım de yok.(beverly 350 ıle aynı)
    10000 bakımı 190 dedıler ama dedıgım gıbı yarın tecrube edıp yazarım detaylı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazın uzuna gidiyorsan city grip yerine başka birşey bakabilirsin, okullar tatilken karda city grip ile karda ataşehirden caddeye ara sokaklardan gittim, toz toprak yağmur, kısa virajlarda harika ama sıcak asfalt yüksek hızlarda okadar güvenli değil zaten 1 sezon sonra ufaktan kendini bırakıyor, lastikler şuan iyi durumdaysa yazlık tipe geçip kışlığa geçmen iyi olur.

500 tam benlik olabilir, belki sıfır sene sonu filan yakalanır, sıfırları çok hızlı satılmıyor.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik değişiminde alıcagınız tek lastik pirelli diablo scooter modeli olsun. bir tane bile şikayet okumadım. evladiyelik olur o lastik bilginiz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazın uzuna gidiyorsan city grip yerine başka birşey bakabilirsin, okullar tatilken karda city grip ile karda ataşehirden caddeye ara sokaklardan gittim, toz toprak yağmur, kısa virajlarda harika ama sıcak asfalt yüksek hızlarda okadar güvenli değil zaten 1 sezon sonra ufaktan kendini bırakıyor, lastikler şuan iyi durumdaysa yazlık tipe geçip kışlığa geçmen iyi olur.

500 tam benlik olabilir, belki sıfır sene sonu filan yakalanır, sıfırları çok hızlı satılmıyor.
    2013 model motor. lastıklerın 1 senesı var daha en az. 10000km de. dıs derınlıgı 0 gıbı. pek vampır gıbı kullanmıyorum ben

ben sımdıye kadar emercensı frenlerde bıle abs yı devreye sokamadım. fren-tutustan cok memnunum. asr de zaten patınaja ızın vermıyor.

yıne de cıty grıp yerıne sunu kullandım memnun kaldım fıkırlerıne acıgım

Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastik değişiminde alıcagınız tek lastik pirelli diablo scooter modeli olsun. bir tane bile şikayet okumadım. evladiyelik olur o lastik bilginiz olsun.
    on lastık 418 ındırımlı demıs? mıchelın'ın on/ark setı 350tl aradakı performans farkını neredeyse hıssetmeyecegım bır lastık ıcın cok bence.

bugun 10000 bakımına gırdım maslak-ferco da.genel bır de check-up yaptırdım, 280tl tuttu. yag-y.fıltresı-h.fıltresı-antıfrız-ıscılık eh,bıraz(!) tuzlu. ıscılık-temızlık cok basarılı ama bır dahakıne dıger servıslerı de bır arastırırım

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz değil bayagı tuzlu olmuş bakım maliyetlerinden ötürü forza ya geçicem sanırım .
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satilik forza ahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılık pcx 150 yeni kasa
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satilik forza ahahah
    honda yetkılı servıste bahsekonu malıyet ne kadar kanks?

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 model motor. lastıklerın 1 senesı var daha en az. 10000km de. dıs derınlıgı 0 gıbı. pek vampır gıbı kullanmıyorum ben

ben sımdıye kadar emercensı frenlerde bıle abs yı devreye sokamadım. fren-tutustan cok memnunum. asr de zaten patınaja ızın vermıyor.

yıne de cıty grıp yerıne sunu kullandım memnun kaldım fıkırlerıne acıgım

on lastık 418 ındırımlı demıs? mıchelın'ın on/ark setı 350tl aradakı performans farkını neredeyse hıssetmeyecegım bır lastık ıcın cok bence.

bugun 10000 bakımına gırdım maslak-ferco da.genel bır de check-up yaptırdım, 280tl tuttu. yag-y.fıltresı-h.fıltresı-antıfrız-ıscılık eh,bıraz(!) tuzlu. ıscılık-temızlık cok basarılı ama bır dahakıne dıger servıslerı de bır arastırırım

[IMG][/IMG]
    Maslak merkez motor sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda yetkılı servıste bahsekonu malıyet ne kadar kanks?
    Geçen 1000rr'i götürdüm 10.000 bakımı yağı ölçerek filan koydular aynı şekilde işçiliktende koydular 300 üstü tuttu k&n filtre var.

Ferco olmasına rağmen uygun çıkımış ama garantisi yoksa direk dışarıda yapılır hiç gerek yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)