hafif eğimli yolda geçersin tabikide ama koru dağına çıkarken pcx 125-150 ve tricity nin farlarını bile göremiyodum o derece geçtim
Printable View
hafif eğimli yolda geçersin tabikide ama koru dağına çıkarken pcx 125-150 ve tricity nin farlarını bile göremiyodum o derece geçtim
http://i58.tinypic.com/5d1ity.jpg
espsiz
son hızım 103
kayış ve varyatör kötü durumda
buna karşılık
2015 150 cc ve 5000 km de
hala geçtim diyebiliyosun ya:D
vay be super bir gezi olmuş arkadaşlar :icon_tup:
arda sana ne oldu? askerde yemek kazanınamı düştün? ;)
Olm ayni kilo motor 7hp ve 50cc fazlasin :) ben 125 kiloyum zaten birakta gec yani :) ama artcili cikamadin yanimdan sallamayin simdi :D
Güzel buluşma olmuş valla, kısa zamanda organize olup çıkabilmeniz çok güzel.
Virajlar en keyifli kisimdi :) yatarken yere degdik demekki iyi yatmisiz ramazan :D
Kimsede kamera olmaması süper oldu :)
Sanayide tricity'nin önüne aerodinamik kanat yapılır, citygrip takılırsa yokuş aşağı her motor ile viraja girilir :)
Hemen bi sj serisi kamera almak lazım :) :) kendinize gelebildiniz mi? Bu arada bir dahaki gezi 1 geceli kalmalı kamplı olmalı tadını tam cıkarmak lazım :) Ayrıca pcx i yatarak kullancaksın oturarak olmaz ahah
Yatmak ne olm sen bildigin uzandin :) ahahha
Idare etti diyelim :)
Fiddle in suspansiyonlari gittigimiz rotanin yol kosullarina uygun degildi Cok gucsuz kaldi suspansiyonlar butun cukurlari kicimda hissettim haliyle egzosun yolda baglanti vidasinda kirildi dayanamadi birakti kendini :)
Yakit olarak pcx lerde. Daha fazla yaktim km 15-16 kurus.
Virajlarda yol tutusu iyidi ama baya yatirip kaldirdim apexi kacirmadi alet :)
gelmek isteyip de katılamayan biri olarak fotoğraflar küfür ettirdi :D
Geleydin iyidi xmax 250 yide test edecektik :)