Abi yakıt olayını 2 motor İzmir'den Çanakkaleye giderek test ettik. Ben de xmax 250 arkadaşımda nc700. Benimki 17 kuruş yaktı. Integra 15 kuruş. Tabi benim ona yetişmek için gaz açık gitmemde etkiledi. Ancak kesinlikle o cc'de motora göre yakmıyor.
Printable View
Scooter ile yola devam derim bende.
Mevcut xmax kullanicisiniz zaten bi süre sonra ondanda sıkılır mısınız?o da yetmiyor der misiniz? Bunları sorun bence kendinize.integra hoşunuza gidiyor ise "bana göre " bütçeyi zorlamaya değer, kullanıcı yorumları zaten belli ediyor nasıl iyi bir motor olduğunu.
fuar nezaman arkadaşlar bilen varmı? MSX i sattım viteslimi otomatikmi kararsızım gidip hepsini inceleyip öyle karar vermek istiyorum
Mt-07 tabi ki.Tork makinası.Teker yapmayı sevenler için birebir.İlk çıktığında aldık biz çok memnunuz sorunsuz sıkıntısız biniyoruz.Tiger egzoz takılı.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Uzun seyehatler dusunuyorsaniz mt cok yorar hele vide artci olacaksa hepten prates olursunuz.
Xmax 400 uzun yolda baya iyi olur kanisindayim. Ayrica nc lerinde koltuk konforlari cok uzun mesafelere musait degil yine artci olursa sikinti olur.
mt07 uzun yolda öyle çok konforlu bir alet değil. Son 1-2 saatte gene bıkkınlık getirir. Ben olsam x-max ile devam ederdim herhalde.