motoru almadan bütün giyim kuşam ekipmanını tamamla, ders olması açısından avucumun fotografını koymak isterdimde miğdeniz kaldırmaz :)
Printable View
motoru almadan bütün giyim kuşam ekipmanını tamamla, ders olması açısından avucumun fotografını koymak isterdimde miğdeniz kaldırmaz :)
bütçe bir şekilde yaratılmalı. ben bisiklete bile en son 20 yıl önce binmiş biri olarak ehliyetimi almadan önce seviye 1'e katıldım ve kesinlikle parasını hak eden bir eğitim aldım.
eğitim öğrenme süresini kısaltıyor. bu eğitimi almadan da kafası çalışan biri kendi kendine bir yere kadar öğrenebilir ama dışarıdan geri bildirim olmadan yanlış öğrenilen şeyler zamanla kronikleşir. 600'lük motora hıyar gibi oturan adamlar trafikte bu nedenle var.
bu bilgiler önemli bizim için tabi ki , meyvesini yiyosanız problem yok demektir
hocam sanırım bir çok kişi kaçırmış :)
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/ << kendini tanıtırsan önce, daha sağlıklı olacaktır :)
anadolu yakasında ikamet ediyorsan yada musait bir vaktin varsa sabah 8 oglen 2 arası Murat Denizdandan 1e 1 eğitim almanı tavsiye ederim kaskı eldiveni motoru vs zaten kendi getiriyor başlamadan önce bi kendini görmende ve eğitim almanda fayda var bu iş tamamen eğitim