User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Hedef ducati monster

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru almadan bütün giyim kuşam ekipmanını tamamla, ders olması açısından avucumun fotografını koymak isterdimde miğdeniz kaldırmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütçe olsa gidilmesi sağlıklı olur tabi ki
    bütçe bir şekilde yaratılmalı. ben bisiklete bile en son 20 yıl önce binmiş biri olarak ehliyetimi almadan önce seviye 1'e katıldım ve kesinlikle parasını hak eden bir eğitim aldım.

eğitim öğrenme süresini kısaltıyor. bu eğitimi almadan da kafası çalışan biri kendi kendine bir yere kadar öğrenebilir ama dışarıdan geri bildirim olmadan yanlış öğrenilen şeyler zamanla kronikleşir. 600'lük motora hıyar gibi oturan adamlar trafikte bu nedenle var.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bilgiler önemli bizim için tabi ki , meyvesini yiyosanız problem yok demektir

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omergurbetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz haftalara kadar dört tekerden şaşmazdım. Ancak uzun zamandır DUCATI Monster ve Scramble takıntılığım var ama sadece izliyorum. Modelini ve tarzını çok beğendiğim iki cins. Ancak benim hiç motor tecrübem yok ne scooter nede vitesli olarak. Ama şunu iyi biliyorumki bu işe başlıcaksam scooter la başlamalıyım zamanla bi monster sahibi olabilirim.. Söylemek istediğim şu motorsiklet tehlikedir bunu hepimiz biliyoruz ancak ben bu duyguyu hiç yaşamadıım için tecrübeli arkadaşlardan daha iyi yorumlayamam çünkü motordan hiç düşmedim kazada yapmadım allahta kimseye göstermesin. Şimdi bana bu işin raconunu tehlikesini trafikte nasıl otobanda nasıl kalkışının ve hızlanmanın kolay olmasının yanında durması nasıl gibi bilgiler verirseniz hepinize dua ederim ) Saygılar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    hocam sanırım bir çok kişi kaçırmış
    http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/ << kendini tanıtırsan önce, daha sağlıklı olacaktır
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadolu yakasında ikamet ediyorsan yada musait bir vaktin varsa sabah 8 oglen 2 arası Murat Denizdandan 1e 1 eğitim almanı tavsiye ederim kaskı eldiveni motoru vs zaten kendi getiriyor başlamadan önce bi kendini görmende ve eğitim almanda fayda var bu iş tamamen eğitim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)