User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Baslangic icin tavsiye

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Baslangic icin tavsiye

iyi forumlar cumleten.. Palio van aracimi sattiktan sonra kafayi racing motorlara takmis durumdayim. Yarin ehliyete a2 icin basvurcam ama sorun su ki hayatimda vitesli motor surmedim ne ile baslamam lazim? ne onerirsiniz? butcem 15.500 e kadar cikiyor...
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk kez motosiklet alacaksanız (arada bir kullanmış olmak değil de günlük vasıta olarak sürekli üstünde olmaktan bahsediyorum) vitessiz bir motosiklet şiddetle tavsiye ederim. Ben ilk ve tek motosikletim olarak Xmax 250 almıştım ve aşırı memnundum. Kullanırken illa ki alışma süreci oluyor ve o arada bir de vitesle uğraşamazdım hakikaten. Çok uzun tecrübe sonrası vitesliye geçilmek istenirse olabilir ama özellikle bir tutkunuz yoksa motosiklette vites ciddi bir yük yeni başlangıç için. Isparta'daysanız trafik durumunu bilmiyorum daha rahat olabilir ama yine de tavsiyem; vitessiz bir motosikletle önce 2 teker üzerinde trafikte ilerlemenin her şeyini çözdükten sonra viteslilere geçmeniz.

O fiyatlara makyajlı kasa (2014 ve üzeri) max 250 alabilirsiniz, çok şık, keyifli ve otomobilden sonra büyük bagajıyla çok kullanışlı bir motosiklet. İstediğiniz an da hemen satabilirsiniz.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 4 yil mobilette kullandim lisede okula onla gidip geliyordum 2 teker de cok sknti cekecegimi dusunmuyorum ama dediginiz motoru test edicegim bugun.. trafik konusuna gelince ispartada oyle bir sknti yok sukur
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımdan "vitesli motor" kullanmadığım halde geçen yıl Yamaha R25 aldım, diğer 250liklerle alakası yok, hayatımdan son derece memnunum
    14küsüre bir R25 alıp Mutlaka ama mutlaka Pirelli ya da michelin lastik al, görünüşü ile kısa oranlı şanzımanında 14bin devir çevirmesi ile, diğer 250lik racinglerin hepsinden bariz hızlı olması ile "ilk etapta" ziyadesi ile memnun olacaksın....
    M.Resat Simsek

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R25 başlangıc için fazla hızlı bence. CBR125 ve benzeri birşey öneririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)