+kibirde var heralde insan yargılamaya başladığınıza göre :)
Printable View
Geçmiş olsun demek zor mu ? Ayrıca aea tamamen suçsuz gibi durmuyor.
Adamlar çok eleştiri almış ama ben hala helal olsun diyorum. Arkadaşı yoğun bakımdayken ekipman takın peynir olursunuz diye bir şey anlatmaya çalışan bir insan var.
Fuat abi zamanında 24 tane kaza yapmış diye bir söylenti var. Son kazada altın elbiseli adamında suçu var açıldıkça açıldı. Fuat abide frene basmayıp geçme derdinde olunca çarpışmışlar.
Carpan kadar altin elbiselidede dikkatsizlik var gibi. Lakin carpanda , istanbul park kazasindaki gibi donma var. Hareketsiz kalmis gibi.
Yargı nedir kelime anlamını öğrenip öyle yazarsan sevinirim.
Fuat Domaniç motoru bıraksın önermesini yargıyla karıştıran zihniyet gtsin başka yerde rererö yapsın. Adam hakkında onca posttaki belki en basit olanı. Tabii "eksilenme" bu kadar gücüne gidiyorsa o ayrı
Burda hayatında motor sürmemiş insanlar motor kazası hakkında bilirkişilik yaparken onlara da değil de sana cevap veriyor olmamın sebebii bir düşün istersen.
Kusura bakmayın size bu yaştan sonra Türkçe dersi vermiş gibi olcam ama
http://www.techturkey.com/forum/moto...ml#post8179170
Üstteki mesajda "bıraksın" demişsiniz yani emir kullanmışsınız bunun içinde ya ondan üstün yada yargılayacak kişi olmasınız
Öneri "bence bırakmalı" meli-malı ekiyle olur
Ben hiç bir mesajımda sizi kast etmedim başka eksileyenlerde oldu şahsi kendi fikirleridir olabilir
Sadece bana cevap verme sebebiniz bence sizin gücünüze gidip eksilemenizden kaynaklı sonuçta ben sizin dışınızda eksileyen biriyle yazışmıyorum mesaj atmıyorum ilk siz atmaya başlıyorsunuz :)
Facebook, AEA sayfasından paylaşıldı belki yardım etmek isteyen olabilir.
[ACİL] Fuat Domaniç için 0 RH (+) kana ihtiyaç vardır.
Aranan şartlar;
Son bir haftadır ilaç almamış ve diş doktoruna gitmemiş olması gerekmektedir.
Fuat Domaniç'e donör olarak geldiğini belirtmeleri gerekmektedir.
Yer: Acıbadem Halkalı hastanesi
öncelikle bütün aea ekibine geçmiş olsun
kaza analizine gelirsek devrim abinin söylediği gibi planlı programlı bi sürüş sürücüler intercomla birbirlerine bağlılar video başladığında devrim barkın fuat 1,2,3 sırasıyla ortalama 160/170 gibi bir hızla ilerleken barkın viraj çıkısında yavaşlıyor önce devrim abinin yanına yanaşıyor belli ki bişeyler konuşuyorlar ve ikisi birlikte yavaşlarken fren lambaları videoda belli arkadan gelen fuat abide konuşmalara odaklanmış 170 den 160 civarlarına düşerken barkın reisin biraz dikkatsizliğiyle şerit değiştirmesi fuat abiye o hızda kurtarma manevrası şansını almış kaçınılmaz son. Burdaki o suçlu bu suçlu kavga etmeye gerek yok herkesin başına gelebilecek bi kaza gurup sürüşleri her zaman risk ve tehlike içerir herkese tekrar büyük geçmiş olsun
Tabii ki öyle demiyecektik hatta ispark kazasından 2 hafta sonra şans eseri Mecitle brn motora gittiğimizde tanışmıştık ayağı komple alçıda hareket edemiyordu
Varsayımlarla hareket etmek düşünmek mantıksız o zaman biriside "Mecit çok sakat kullanıyodu Fuat vurmasaydı 1 tur sonra kesin bariyere girerdi" demek gibi
Herşeyi geçtim piste çıkıp gazlamak bile başlı başına riski kabul etmektir yani artık o andan sonra olcak herşeye kefilim demek
Deneyimli tecrubeli ve bilincli bir motosiklet surucusu, ac karina hele ki seker hastasiysan yazin sicaginda kaski kafasina gecirip motor ustunde piste cikilmayacagini bilir.
Benim hic bi hastaligi olmayan arkadasim, temmuz ayinda ac karina 23-24 yasinda olmasina ragmen trafikte motor ustunde suurunu kaybedip bayilip dustu. Sonuc sol bacak sol kol kirik cok sukur olmedi.
Ben asla ac karinla sicakta motor ustune cikmam bu fuat abi bu motor islerini biraksin artik yasida gecmis sekeri var tansiyonu var kendisi olmesse birini kesin oldurecek.
Gecmis olsun barkina cok uzuldum cok severek takip ettigim bi arkadasti.
Ayrica grup suruslerinde her motosiklet onundeki motoru kollamakla mukelleftir. Ondeki arkasindakini kontrol edecektir illaki ama asil sorumlulugu onundeki motordur. Ayrica barkinin bir serit boyu saga kaymiyor ki fuat abinin de daha saginda gecebilecegi koskoca alan var adam kitlenmis o sirada motorda mt10 o kadar ani manevra yapabilecek ceviklikte bi motor olmadigindan kaza gerceklesmis.
Benim kanaatimce 8/6 fuat 8/2 barkinda olur suc dagilimi.
Ha buradan cikarilacak sonuca gelirsek adam hakli ekipman hayat kurtarir ekipmansiz motosiklet kullanmayin.
hepimize örnek olmalı fuat abi başka biyere bakıyor bence. altın elbiseli adamda sağa kayıyor sonra boom. Umarım sıkıntısız aramıza dönerler Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Korumaların faydasını gösteren ibretlik video
Geçmiş olsun ikisine de öncelikle, İstanbul parktaki kazayı tribünden canlı görmüş biri olarak söylüyorum ki o sıcakta oruçlu vb şekilde motor kullanmak (bırak pisti yolda markete gitmek bile) öncelikle intihar sonra cinayete teşebbüs olur benim gözümde ancak.
Barkin dun taburcu oldugunu sadece cabuk iyilesmek icin korse kullanacagini yazdi, fakat 1-2 gun once fuat domanic icin kan ihtiyaci oldugunu soyluyordu, Allah acik sifalar versin, daha once eskisehir gezisinde barkin dusmedi ama hafif bir sikinti yasandi. Turkiye yollari zaten sikinti, grup surusleri ayri sikinti dikkat etmek lazim
Istanbuk park'daki kazasında şekerim düştü bayıldım demiş.
Motoru iyi bilen bir abi kendisi bunun hesabınıda yapması gerekiyor.Pist gününe oruçlu gelip 2-3 seans yapması çok yanlış olmuş.
1 seans yapıp arkadaşlar ben iyi değilim kötü oldum diyip kenara çekilmesi lazımdı bence.
Diğer kazada grup şürüşlerinde cevremde ne kadar çok motorlu abim kardeşim varsa a noktasından b noktasına ulaştıklarında hep bir tartışma hep bir kavga yaşanıyor.Grup sürüşü motorlar için riskli bir durum.
İnşallah hemen düzelir fuat abi ve deneyimlerini genç arkadaşlarla paylaşır.
grup surusu iyidir ama adamini iyi sececeksin. takip mesafesi, zip formati, isaret dili vs bilmeyen adamla suruse felan cikilmaz.
pistte bile başkasnın hayatını riske atabilecek sağlık problemleri olan sürücüler varsa, trafikte ne adamlar araba/motor sürüyor düşünmek istemiyorum...