sen iste bastırırız ayıp ediyon :D
Printable View
sen iste bastırırız ayıp ediyon :D
hayabusa sticker ı bastıralım istiyosan :D
Baya olaylı rize maceramız oldu :) Sorunsuz trabzona gelebildim sonunda. 750 km yi devirdik beraber bu sırada oturduğum mahalleden bi çocuğun ısrarlarına dayanamadım bu hafta satışını veriyorum :)
http://i68.tinypic.com/20h95ih.jpg
Semtimizin gözdesi :D
Hayırlısı olsun kardeşim sırada ne var :D
Ya cf moto 150 nk ya da uygun fiyata denk gelirse pulsar olucak bi daha hava soğutmalıya girmem :D
3. Motorda f650gs olucak o kesin :)
MARS BAS BANA AYKUT TEK TEKERE KALDIR BENI.
Buralardan uzak kaldik daha ben masallah diyemeden satiyomussun hayirlisi olsun knk.
Maşallah.Kazasız belasız sürüşler
Sağolun cümlemize insallah :)
Kanka ben bu işlere inanmazdim ulan adamin elinden zorla mal mi alinir derdim mersine geldim cocuk numarami bulmus apartman sahibinden. 3 4 kere aradi dedim oglum ben yokum orda nasil bakacaksin motora abi birine vekalet ver sen sizin apartmandan benim arkadasimda var bakarim dedi. E iyi dedim madem al ne diyim hayirli olsun :))
Daha guzel planlarim var. İzmirden bi kac favori ekledim listeye atasay tuningte beraber bakariz inceleriz :))
E BABA ALET NALET YENGENLE ARAM BOZULUYODU YENİ KARDESİMİZ SURSUN SEFASİNİ :)))
200ns gonulde yatan ama butce el vermeyebilir. İzmire gecicem 1 hafta sonra orda varsa bayi deneyebilirim. Suanda da cin mali kullaniyodum pisman olur muyum onu dusunuyorum bi kac kisiyle konustum selenin sertliginden bahsetmisler bi de fabrika çıkışı lastikler her zamanki kotu. Ama f/p olarak bakilirsa verdigi ozellikler cok makul bakalim hayirlisi olsun :)
araç satıldı madem yazmamda sakınca yoktur. ula nasılda çaktın pert motoru senden korkulur :D