Hatırlatma için teşekkürler. Göze almıştım bu durumu. 1 senedir İsviçrede yaşayan bir arkadaşla haftasonu görüştük. İzmire tatile geldi. Kendiside Harley sürücüsü. Yola çıkmak için yağmursuz 3 saat varsa onu değerlendirip İtalyaya ya da Fransaya sürüyoruz, sürekli yağmur var demişti.
Evet aynı zamanda passların olduğu bölümlerde hava biraz serin oluyormuş. Yağmurluklar kolayda olmalı ki hemen giyilebilmeli.
Dün gece turu tamamladık ve döndük
11 ülkede konakladık, 18 civarı toplam ülke geçişi yaptım. 7850 km civarı yol geçtik. Çok güzeldi, güzel anılar biriktirdik. Detayını en kısa zamanda yazacağım.
Hiç küçümseme altındaki motoru. Tabii ki küçük cc ile kolay olmaz ancak şimdi aşağıda paylaşacağım hesabın sahibi olan eleman, 170cc ve 12hp'lik bir scooter ile Romanyadan çıkıp, Türkiye, Gürcistan vs gezdi. Seneler önce Alp Zekeriya Saraç 125cc motosiklet ile Japonya'ya gitti. Her ikisininde hesabı aşağıda.
Alp Sarac - YouTube
Ride With Alex - YouTube
Dünya turuna çıkan kimse 1000cc+ motorla gitmiyor bu arada. 300-700cc motorlar tercih ediliyor. Belli bir standardı yakalaması yeterli (Sollayabilmek için yeterli güç mesela)
bu yoruma kesinlikle katılıyorum fakat trafikte bu şekilde olmuyor sadece motorun gücü değil frenler rahatlığıda önemli oluyor bir yerden sonra 50 cc benim gözümde şehir içi bu tavsiye ettiğiniz kişiyi izleyeceğim fakat trafikten en az 250 cc olması gerekli olduğunu düşünüyorum 50 cc cidden zayıf kalabiliyor.
Yol yapılacak motor en kötü 40 HP olmalı ya, tek kişi bile anca sınırdayken iki kişi eziyet olur diğer türlü. otobanda falan bir kere lazım olur o güç, pişman eder insanı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)