Hayırlı olsun kazasız belasız surusler simdiden, bende forza 250 kullanıyorum artcılı kullandıgım için tiger 660'lara cok yogunlasıyorum ama trident 660 cok aklımı karıstırıyor çok tarz motor. Önümüzdeki sezona belki Triumph ile giriş yaparız.
Valla normalde ben de Tiger almak için bayiye gitmiştim. Hem birader abi çantalı motorla ne işin var amca işi diyip hem de naked al motor kullanmanın tadına bak diyince kendimizi trident'e sipariş geçerken bulduk.
Tiger da çok güzel ama gidon içi boşluk görsel olarak hoşuma gitmeyince şu ankini içime sinerek aldım.
İnş seni de aramızda görürüz![]()
Bu tür motorlarda rüzgar işi ne alemde ? scooter kullanıyorum uzun cam + deflektör ile.
Bu türlerde rüzgarla direk içiçe oluyor sürücü, o durumu nasıl aşıyorsunuz ?
şu sıra jawa bobber çok hoşuma gitmeye başladı, alınsa pişman eder mi rüzgar işi ?
8 yıl mt-07 kullandıktan sonra tracer 9'a geçtim. Ön camı da 6 cm daha yükselttim. Rahat, konforlu, sessiz bir motor. Yüksek ön cam sayesinde rüzgârdan dayak yememiş oluyorsunuz.
Ancaaak, kullandıkça arabaya benzetmeye başladım. Motor kullanmıyorum gibi. İki arada bir derede kaldım.
Naked makineye binen zaten rüzgar almayı göze almış demektir.
Bundan sonra uzun bacak motora binersek cam asıl onlarda lazım.
Arkadaşımda olduğu için sürdüm. Gidişi virajı frenini çok beğendim. Hele o ıslıklı 3 silindir sesi yok mu.. Anlayamazsınız. Ha tek sevmediğim yanı depo oldu. Boyum 193 pege parmaklarımın ucuyla bastığımda depoya bacaklarımı kitleyemiyodum. Ergonomisi benlik değil. Mt07yle çok karşılaştırıyolar fiyat ve özellik bakımından. İkisine de binmiş biri olarak ben trident derim. Teknolojisi, avrupalı olması, tipi, donanımları, gidişi falan çok çok tatlı motor. Tip biraz kişisel bir konu tabi ki ama ben son kasa 07 öncesini kurbağa suratlı buluyorum. Tridentin yine eli yüzü bi tık daha düzgün. Yine de çok yakışıklı değil bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)