Acaip imrendim cok keyifli olmus, vize sıkıntımız olmasa kesinlikle bu tarz bir tur yapmayı cok isterdim.
Printable View
Acaip imrendim cok keyifli olmus, vize sıkıntımız olmasa kesinlikle bu tarz bir tur yapmayı cok isterdim.
Çok güzel bir tecrübe tebrikler.
Bu yaz benzer bir geziyi arabayla yapmıştım, motorculara da çok imrenmiştim özellikle Alplere Fransa'dan girerken falan çok gruplar vardı.
Tepeden tırnağa ekipman zorunluluğunu bilmiyordum, nasip olursa ileride motorlar direkt buradan çıkıp gitmeli benzer seyahatler yapmak istiyorum ben de. Kulağa küpe bilgiler olmuş :)
Çok güzel tur olmuş kazasız belasız bol bol gezin bizde görelim burdan. Yengeye helal olsun yalnız yurtdışı seyahatine çıkıyorsunuz ve motorun çantaları yetiyor :) Biz 3 günlüğüne bir yere gidiyoruz golfe zor sığdırıyorum valizleri
Motor ve bisiklet rotası, motorlar neyse de bisikletçilere çok şaşırmıştık çok performans isteyen sürüşler yapıyorlardı.
Teşekkürler, İnan daha uzun turlar istiyoruz ama duygusal engeller var :)
Çantalar zaman geçtikçe yetiyor abi :) ilk motorize gezilerde yetmiyordu :) bana kalsa daha az eşya alacağım ama eşimde baya alıştı az eşya ile yola çıkmaya :)
Benim kızın tatil valizi 2-3 tane oluyor :)