Herkese selam ,
İş yerim için Mondial wing i 50 cc aldım yanında 50 cc den 80 cc ye dönüşüm kiti verdiler, bunu sorunsuz montaj yapacak sorunsuz çalıştıracak bildiğiniz bir usta var mıdır ? İzmir içi olması şart Bornova ve civarı tercihim.
Herkese selam ,
İş yerim için Mondial wing i 50 cc aldım yanında 50 cc den 80 cc ye dönüşüm kiti verdiler, bunu sorunsuz montaj yapacak sorunsuz çalıştıracak bildiğiniz bir usta var mıdır ? İzmir içi olması şart Bornova ve civarı tercihim.
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Bildiğim kadarıyla bu işlemi markanın yetkili servisleri ücret karşılığında yapmakta,hem bu şekil olduğunda da garanti konusunda sorun olmayacağını düşünüyorum.
Merhaba,
Wing sahibiyim. Kayış baga değişmeden bence kullanmayın.
bende kayış baga dişli enjektör ve buji 100 cc kit şeklinde aldım. 2024 modelse hız limitörü var bilginiz olsun stock 50 (gps 45) , 100 cc bendeki kit ile 65 km hızı (gps 60) geçmiyor. Servisin beyin kilidini açması gerekiyor bilginiz olsun
AmcaPolo
Ciglide motorcu Tacettin usta var bölgedeki hangi kuryeye sorsan yerini gösterir 20 ye yakın kurye motorumun hem bakımını hemde arizlari yalan paraci olmayan düzgün bir esnaftir tavsiye ederim biraz uzak size ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)