|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: is
|
mrb arkadaşlar bi tanıdığım aracındaki ses sistemini satıyor pioneer prs x220 amfi ve mdf kutulu(kendi yapmış) 38cm 1600watt for-x marka sub var almayı düşünüyorum sizce ederi nedir ben tam bilmiyorum ama 400 istiyor 2sine
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Sıfır tercıh etmelısın bende artık tesısat pıyasası dustu ben o parayı vermezdım sahsen .
1 adet kabınlı jbl bass 130 tl 4 kanal xetec amfı 150 tl sadece bass ve amfı dusunuyorsan bunlar ısını gorur rahatlıkla __________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KIA CERATO
|
Fiyat dediginiz cihazlara göre yüksek.2 el olarak gerek amfi olsun gerek bas fiyatları oldukca uygun.. hemde bu cihazlardan daha saglıklı ses verirler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: fiat
|
jbl bass kutusuyla 120 lira, arkadaşın bahsettiği xetec anfi 150 lira gümgüm dinle. bahsedilen xetec anfiye girdiklerimi yazim; 1500 watt 350 rms çift bobin bass, pionner coaxial hoparlör, jbl companent, ts s20 tweter, manyak bi marka bu xetec...
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
ikisine max 250 ver.
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
Pioneer PRS-X220 Amplifier
anfinin özellikleri 2 kanal 30watt cacık bir anfi 2 tane oval anca besler yada 1 tane 25 cm 150watt lık bir bass. buda bi işe yaramaz for-x markasıda çok iyi bir marka değil bence edeceği 100 lira anfide 70 lira anca yapar.... __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yokmuş:)))
|
çok para heleki o mallara çok çok para bence tabi çünkü bas zaten bi halta yaramıyo o anfiyle o bası nasıl beslicek o da merak konusu ?
200-250 tl eder bence __________________________________ esselatü vesselamü aleyke ya resulallah |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|