|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTi
|
merhaba arkadaşlar konuyu bu bölüme açma sebebim müzik sistemimde ana ünite olarak pc kullanacağım için.
mini laptop kullanmayı düşünüyorum aracımda fakat kullanmam gereken inverter kaç watt gücünde olmalı? kullanan bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımları için şimdiden teşekkürler __________________________________ Opel corsa 1.7 DTİ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
inverter yerine 12vla çalışan notebook sarj aleti öneririm, ayrıca ssd bir hdd almanda gerekicektir... en güzeli güzel bir teyp almak bana sorarsan...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
![]() Trust 70W Media Mrkt 49tl |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
pc kullandığımda daha ekolayzırda daha fazla frekans ayarı yapabilceğim ve oyun film internet döküman dosyaları... her türlü işime yarayacak. 220v priz çıkışı almak daha farklı alanlardada işime yarayacağı için tercihimdi ama çok maliyetli bir iş ise şarj cihazına yöneleceğim. __________________________________ Opel corsa 1.7 DTİ Son Düzenleyen cXe; 30-11-2011 20:54. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hdd dediğin bildiğimiz harddisk mi? ben sesi kulaklık çıkışından alıp teybimin aux una gireceğim ordanda amfi ye geçecek ses
__________________________________ Opel corsa 1.7 DTİ Son Düzenleyen cXe; 01-12-2011 14:44. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hdd dediğin bildiğimiz harddisk mi? ben sesi kulaklık çıkışından alıp teybimin aux una gireceğim ordanda amfi ye geçecek ses
__________________________________ Opel corsa 1.7 DTİ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ortalama bir laptop 90w harciyo diye biliyorum otosupermarket.com da var inverter 150w lik inverter
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
aslında bir arkadaşım laptopuna bir program yükleyip anlık olarak kaç volt kaç watt çektiğini falan görebiliyordu öyle bir ptogram varmı bildiğiniz?
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
ben trust pw-2770p modelini kullanıyorum mediamarket dan almıştım kutu kola büyüklüğünde asus eeepc 1000 modeli mini pc ile birlikde bi sıkıntı yaşamadım
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda civic 1,8
|
Bende 300w wattlık inverter mevcut. Laptop bağlamak için kullanıyorum.
Yanlız netbookların ses çıkışı çok kalitesizdir. Ses kartı kullanmanız lazım. Bir de iyi bir ses sisteminde eko ile fazla oynamana gerek kalmaz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
yok ben laptopdan sadece ses sinyali alacağım yani ses yine teyp aracılığı ile amfiden geçecek bunun içinde güçlü bir ses kartına gerek yoktur sanırım. frekans ayarlarımı winampdan yapacağım
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Atladığın bir konu var. Ses sinyalini ses kartı üretir. Senin netbook un onboard ses kartı muhtemelen çok zayıf ve kalitesiz bir sinyal üretir.
Ben dediğin olayı 2 sene önce yapmıştım. Netbook a m-audio fast track pro bağlıydı. Ondan clarion dxz785 e giriyordu. Ordan 3 yol aktif şekilde amfilere. Çıkan sesi de behringer mikrofondan tekrar ses kartına gönderip lap top üzerinde analiz ediyordum ![]() Kısacası ses kalitesi istiyorsan usb ses kartı alman şart. 40 50 liraya creative ler var tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
o kadarda mı çıkarmaz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Dediğim gibi denemen lazım. genelde ses kartları zayıf oluyor. Netbook değil de güzel bir laptop kullanırsan istediğin sesi alırsın.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Samsung galaxy serisinde iyi cihazlar var. flac formatını da destekliyor.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:50 ::::

pc kullandığımda daha ekolayzırda daha fazla frekans ayarı yapabilceğim ve oyun film internet döküman dosyaları... her türlü işime yarayacak.