|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
arkadaşlar arkadaşım latitude almış ,dün inceledim biraz , bluetootht lu müzik sistemi var , telefonu eşleştirdikten sorna cep telefonunda ses ile ilgili hangi işlemi yaparsanız yapın ,, ses araç hoparlörlerinden geliyor.(Müzikçalar , youtube video , tivibu da tv vss vss)
Bunu bluetooth özelliği olan normal bi mp3 çalarlı araç teybi de yapabilirmi??C4 ün teybinin anten girişi kırıldığı için radyo iptal olmuştu , yeni bi teyp alacaktım.Almışken böyle bişey alayım diyorum.Piyasada hangi modeller var tavsiye edeceğiniz? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncelllllllllllllll
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Vega
|
Ahmet bu bahsettiğin olay BT olan modellerin hepsinde oluyor
Pioneer-Sony JVC gibi markalarda .yada özellikle uzak doğu DVD li modellerde oluyor. Yani model çok ama CD'ün teyp yuvası nasıl bilemem |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
Abi senin konuyla alakasız belki ama ;
Alıyorsan double din alma.Çok iğrenç çakma duran birşey civic-toyotalar harici yakışmıyor.(orjinaller hariç)Tek din kaliteli birşey al.he tabi double dinlerinde kalitelisi vardır. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
c4 konsolunda duble din lik yer yok zati ,,, aslıdna bana kalsa hiç değiştirmem orjinali , direksiyon üzerindeki tuşları kaybetmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok , cd çalarlı ünite...tenkolojiye az biraz ayak uydurmak lazım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
benim teypde bluetooth var bi denemeliyim
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Alpine gibi markaların aracın orijinal kumandayı kullanabildiğin aparatları oluyordu.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ALPINE UNAL 21 UNICOM NVERSAL DREKSYON KUMANDASI
UNPI11 PIONEER DREKSYON KUMANDA APARATI UNJVC11 JVC DREKSYON KUMANDA APARATI NECVOX DMD 4945 HD 7 NCDOUBLE DIN NAVGASYONLU MULTMEDYA CHAZI(CITROEN C4) Bütçe yeterse bunu tavsiye ederim. Herşey var içinde AVT DMD 4945 HD 7 INCH DOUBLE DIN NAVGASYONLU MULTMEDYA CHAZI (CITROEN C4) |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|