|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar 2003 model 3.30i icin (alman markasi tercihimdir) dokunmatik ekran dusunuyorum fakat iki gun sonra sorun cikarmayacak turden marka ve model onerilerinizi alabilirmiyim?
Gecenlerde bi arkadasin aracinda beyinle entegre calisan bi ekran gordum.aracin max speed inden bicok verisine kadar ekranda gosteriyordu.degisik onerileriniz varsa duymak isterim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
Çin malı bi cihaz almayında ne kullanırsanız kullanın Ben olsam aracın hurdalık vs bulabiliceğim yerlerden orjinal navgasyon cihazını bulmaya çalışırdım.Hem orjinallik bozulmaz hem de kaliteli ses almaya devam edebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: E92 3.20cd
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
Dynavin yaptırdım ben de e46ya.. şuan x5 te orjinal board monitor var inan alakası yok.. çok kullanışsız orjinali onun yanında.. bi dakka durmayın alın bence.. montaj fotoları da nette bi dünya var zaten
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: BMW 320 td
|
Dynavin androidler çıktı piyasaya yeni, tavsiye ederim orijinalinden çok çok daha iyi.
Direksiyon kumandaları, On Board Computer vs. birçok özelliği var D99 android versiyonu (V6)için konuşuyorum.Piyasada V5ler dolaşıyor alacaksanız v6 alın araştırıp. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW
|
Kim satar ve montajını yapar bu Dynavin'in Türkiyede?
Edit: Buldum sanırım. http://www.regi.com.tr/anasayfa.html Son Düzenleyen YALIM; 17-02-2012 16:33. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Dynavin en güzeli, bende kendi aracım için android işlemcili olanlarının çıkmasını bekliyorum
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kesinlike Dynavin..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BMW 320 td
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: VW
|
Ben orijinalden yanayim ozellikle E46'da 16:9 orijinal ekran olunca konsol cook guzel gorunuyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |