|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda cıvıc 1.6si
|
alpin usa-334 model bir anfi var elimde ve ben buna adaptör var ve ben bu anfiye uygun adaptör nasıl buluurm anfimin özellikleri aşagıda yazılıdır. bilgi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ....
Cihazın Teknik özellikleri : Çıkış Gücü :4x250 = 1000Watt ( maximum ) 4 Çıkışlı Soğutmalı Frekans Tepkisi :10HZ-50 KHZ +1 B Giriş Hassasiyeti -Yüksek:1.0^^2.0v ergeli 100n Giriş Hassasiyeti -Düşük :0.1^^1.0v ergel s1 k Üçlü Kontrol :10KHZ+ 8 dB Bas Kontrol :100 HZ + 8 dB Radyo Sinyalı :85 dB den yüksek Ses Engeli :2-16 Boyutlar LxHxW ) Aksessuarları :Vida Seti ve Yedek Sigorta Oval ve Konpenat Takımı veya Düşük Ücretli Subwoofer Tavsiye Edilir . |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Vega
|
Evde çalıştıracaksınız sanırım.
7 Yada 15 Amper arası 12-14 V aralığında yeterli olur |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
12 VOLT 30 AMPER METAL KASA KAMERA ADAPTÖRÜ FANLI - SMPS (Switch Mode) Elektronik Güç Kaynakları sahibinden.com'da - 71131757
1 seneden beri kullanıyorum tık demedi işini fazlasıyla görür __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
elınde varsa 2 tane bılgısayar powerı adaptor yerıne kullanabılırsın 12 volt cıkıslarını powerlara gore deısıyor amperlerı endusugu 14 amperdır
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
zaten 2 tanesı 70 tl eder powerların e bu linktekini almak daha mantıklı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: saxo
|
zahmetlı bır iş.. araya kapasitor oneririm....adaptore yardımcı olması bakımından.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
altarnatif bır sey daha gelıyoo aklıma amma
soyle bır seyde yapıla bılır yerın varsa balkon gıbı oraya bır aku sistemi yapılıp arkasına ufak bır sarj cıhazı ılle aku sarj edıle bılır evın ıcınde aku olmaz amma belkı kuru tıp olabılır balkon veya acık alan lazım..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: civic ef
|
__________________________________ BEĞENDİYSENİZ MAŞALLAH DEYİN.ÇOK İSTİYORSANIZ İNŞALLAH DEYİN |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
turboman belliki besleme kaynak ları ılle ılgı pek bılgınız yok .. o yuzden bırakta bılen yardım etsın..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MK5 TSI
|
smps adaptör önermiyorum,onun yerine güçlü olanlarından power supply alırsanız kafanız rahat olur yinede siz bilirsiniz.
__________________________________ Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:10 ::::

LxHxW ) 

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

soyle bır seyde yapıla bılır yerın varsa balkon gıbı oraya bır aku sistemi yapılıp arkasına ufak bır sarj cıhazı ılle aku sarj edıle bılır evın ıcınde aku olmaz amma belkı kuru tıp olabılır balkon veya acık alan lazım..