|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda vtec
|
Merhaba arkadaşlar. 2001 model vtec2 kulanıcıyım. ana ünite olarak jvc kw-avx-836 double dınn kulanmaktayım we aracın içi şıkır şıkır olsun istiyorum acıkcası. 4 adet kompenat alıcagım ama ne almalıyım bana bır kaç marka söylendı ama sizlerınde bılgısını almak ıstedım yardımcı olursanız memnun olurum.
cadence violence clarion |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
cadence iyi gibi...clarion ve violence için bişey diyemem ...
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
İnfinity veya kicker ks diyorum..kesinlikle
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
focal morel infinity kappa series para varsa para ortaysa infinity alt serileri ve kicker ks serisi para yeterı kadarsa violence iyi bunun yanına macustik ve jbl alt seriler olabılır ama senın ıcın dıyorum .. en son saydklarımda anfıye gıreceksen sureklı tweeter yanması sozkonusu olabılır o yuzden sıfır ve garantılı al ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tavsıye edıyorum ama gerekce gostermıyorum tweter yanmasını goze alıosan anfıye bagladıgında al hele bıde kapı ıcındeyse sureklı acılıp kapanacak kapı sekmanların kırılacakk
bence kicker ks al keyfıne bak onlar lamba korumalıı
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
temizz olur bende sadece ks tweter almıstım ks20 serisi ıcınde kocaman ıkı tane lamba varr .. en guclu anfıye gırr yıne tweetera zarar vermıyoo ? resımlerını eklerım ıstersen kafanda fıkır olusmadıysa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
Ben hertz hsk 165 kullaniyorum 120 watt cont gucu var yanlis hatirlamiyorsam 2 takimi ayri alicaksaniz ben hertzleri satiyorum bilginiz olsun
__________________________________ S2000 turbo |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
![]() ![]() buyur kardesımm ınsallah yardımım dokunmusturr __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bunsuz kompenant olmaz kı ? o ses nasıl cıkıyo zannedıyosun bunsuz anfıye gırersen cort olur 1 takımda 2 adet mid 2 adet bas 2 adette suzucu cıkar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
google amcaya sor hemen cıkartır fıyatlarıı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MK5 TSI
|
violence de tweeter yanma problemi varsa crosover ile yada tweeterın önüne seri şekilde direnç benzeri bişey bağlanarak sorun halledilebilir.yalnız en iyisi kicker yada orijinal jbl gibi markalara yönelmektir.hatta çok güzel bir tane gördüm harika bişey tabi size uygunmu bilemem JBL 600GTİ - Kolon Paketleri ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 71930037
__________________________________ Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
kicker yada pionner ust serılerden alabılırsın ozellıkle pıonner TS-C171PRS onerebılırım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
kıcker ks resi dedıgınız kompenat bumudur arkadaşlar ?
TERTEMİZ SIFIR KS SERİSİ KICKERRR - Araç Kolonu ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 50793002 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|