|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar aracıma pıoneer UB7000 takmak ıstıorm nasl bı cıhazdır bılgısı olan var mı? ve bunun ıçın teyp çerçevesı şart mı?? bu çerçeveyımı almam lazm??
http://www.eliftuning.com/index.php?...d=468&kn=HONDA |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
guncel.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
senın aracın vtec2 sedan değil mi?
eğer vtec2 ise hiç bişey almayacaksın direk ön göğüsü cıkarıp oem teybi söküp bunu takacaksın çerçeveye falan gerek yok kardeşim |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
vtecII sedan,eee sıtede bızım kasa ıçın çerçeve satılıo ??? bende cd kaset radyo var 2 teybıde sokucem ustte UB7000'ı koyacam nasl duracak? yksa kaset çalarımı sokmeym dırek ustunemı takım??
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
faruk aslında temizi double din ama pahalı nalet şeyler
bendede pioneer var deh-5500 üste takılı orjinal teybin yerine alta bir cep var oda orjinalden öle seninki full olduğu için orada cep yok onu bulabilirsin satılık vardır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 207 Rc
|
hayırlı satıslar güzel cihaz
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
ışte attgm lınklerde var o çerçeveden alım mı yksa almadan tyebı takablrmyz? ES ye cd çalkar takan bırı yk mu yaa..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yok ona gerek yok al teybi direk tak o çerçeve sport veya typerların konsoluna göre zaten senin onunla işin yok
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Senin araba ES paketse brak alttaki kaset calar kalsın, Direk teybi sok tak yerine. Yada ben öyle istemiyorum dersen git servise de böyle böyle ben altına küllük tarzı bişey arıyor LS paketteki gibi de. Onlar sana vericek '' Adını bilmediğimden Dolayı KÜLLÜK'' diyorum yoksa küllük değil o ıvır zıvırlık ufak bi kutu gibi bişey
senin cerceve felan almana gerek yok yani Git taktır teybini direk
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
saoln bu sıkışık zmnmda benı fazladan bı parça almaktn kurtardnz..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
aldgm ana unıte 2-3 mılım gıbı bıraz ıçerde çokuk kaldı ama o kdr bellı olmuo sorunsuz çalışıo..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:12 ::::

bendede pioneer var deh-5500 üste takılı orjinal teybin yerine alta bir cep var oda orjinalden öle seninki full olduğu için orada cep yok onu bulabilirsin satılık vardır

ışte attgm lınklerde var o çerçeveden alım mı yksa almadan tyebı takablrmyz? ES ye cd çalkar takan bırı yk mu yaa.. 
senin cerceve felan almana gerek yok yani Git taktır teybini direk