|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: S2k - Evo
|
Bana bir adet
PIONEER AVIC 910 BT nasil alettir ? gozume guzel gozuktu ama bilemiyorum Bu arada aleti ABD'den getirme imkanim var, bu aletlerde genelde firmware ile calistigindan getirip icine Turk firmware'i atip hem Turk radyo kanallarini hemde Turk GPS'ini kullanabilirmiyiz ? Boyle bir durum varsa urunu ABD'den getirecegim Son Düzenleyen drahte1905; 28-09-2010 19:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bnde kenwood var ama indash sıfır
eger ekran cozunurlugu ıstıyorsan kenwood pıoneer jvc yada alpıne den vazgecmıceksın yurtdısı ndan getırme olayın varsa ozellıklerene bakarak karara verebılırsın mesela bt olsun amfı cıkısları 3 adet olsun cozunurlugu ekran boyu vs yazar onlar yuksek olsun ama navıgasyon olayı zor ıste onu baya bakmak lazım.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Amerika'da üretilen veya gelen ürünlerde radyo sadece tek sayılı kanalların yayını alır. mesela: 99,5 ya da 100,3 gibi. Aracın ne marka bilmiyorum ancak double din her araca olmaz. Her araca uyan genellikle in-dashlerdir ki onlar single din oldukları için standart radyo ile aynı ebatta olup sadece tek handikapı radyonun olduğu yer ile ekranın açılağı yer rahat olması kosulu ile. Aletin spec.'lerini alırsak birşey diyebiliriz. GPS direkt olarak uyduya bağlandığı için bir problem olacağını zannetmiyorum. Sen TC'den aldığın GPS'i Amerika'ya gidersen araç ile orada kullanamayacaksan ne anladım ben GPS'den o zaman
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Düşünürsen yardımcı olabilirim
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=64717 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
navitech cx 2400 gayet temiz cihaz haritalar yuklu dokunmairk ,tv anteni vs full fiyat 800tl
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ALL DAY
|
kanka mesaj attım sana
|
|