|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Dün akşam sağlık ocağına giderken çalışan cd çalarım bu sabah cd yi uzunca çevirdi çevirdi sonra okumadı error yazdı ekranda...
Muhtemelen okuyucuya toz falan geldi diye düşünüyorum. Temizleyici cd lerden alıcaktım ama sakın alma hepten aptal ediyo dediler ben bir sorayım bunu nerde çözebiliriz bir öğreneyim istedim en ucuz yolundan. Teybin diğer bütün fonsyonları düzgün çalışıyor. Bir sürü cd ile denedim ama hep error yazdı çalmadı bu sabah itibari ile. __________________________________ rezil oldum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Kimsenin cd calari okumamazlik etmiyo demekki bu aralar
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
Benimki de okumuyor. Çözüm bulamadım daha...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
valla benim corollada arasıra yapıyor başka bir cd taktınızmı. benimkide çalarken içinden çıkardığım cdyi bidaha taktığımda çalmıyabiliyor. iyice silip tekrar takıorum okuyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Temizleme cdsi kullandım biraz işe yaradı ama öle ahım şahım bisey olmadı.Uzun süre okumama gibi bi şikayetim olmadı ama en kötü teyp sökülüp okuyucu temizlenir işe yaramazsa okuyucu değiştiriliyor diye biliyorum
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Gidip bi teypciye 5-10 lira verin kafasını temizletin mis gibi olur
![]() Kafa temizleyici cd falan hikaye onlar, hicbir isime yaramadı benim... __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: D14A4 HB.
|
aynı sorunu bende bazen yaşıyorum ama hep çok soğuk havalara denk geliyor.sabah erken saatlerde ve çok soğuk havalarda uzun süre teyp çalıştırılmadığında oluyor ısınınca düzeliyor.teybim pioneer ve "error 11" hata mesajını veriyor bununda nedeni netten araştırıp öğrendiğim kadarıyla lens yüzeyi tozlanması olabilirmiş.
__________________________________ "I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!" ![]() [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: yok
|
soğuk havalarda hmmm lens bugu'mu yapıyor __________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Teypciye verin temizlesin duzelmesse yrni kafa alirsiniz artik ama kafasi pahali olablir onceden bu isi yaparken vcd dvd nin yari fiyatiydi simdi bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Valla hafta ici bir firsat yaratip gidip bakicam ins temizlemeyle gecer...
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
CD çaların gözünü değiştirt daha rahat edersin. CD gözü ortada olan cihazların TR'de ki klasik sorunu
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Evet son durum soyle
![]() Servis 350 lira istedi onarimina ![]() istanbul anadolu yakasinda guvenerek emanet edebilecegimiz kim vardir acaba? Arabayi sattim ama soz verdim ben yaptiracam bunu diye. Arkadasla ofiste beraber calisiyoruz. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: loading..
|
içini açın lazerin kıyısında köşesinde minicik bir trimpot var focus ayarı o kayıyor genelde onunla hafif hafif oynarsanız düzelme ihtimali yüksek
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Sağolsunlar tampon için götürdüğümde söylemiştim 350 tl istediler bende yapmayın kalsın dedim. Arabayı aldığımda cd çalarım çalışıyodu
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 206 rc
|
CD player ını düzgün bir tamirciye götür gözünü temizlesin servisi boşver birinci seçenek lens tozlu ikinci seçenek tekrar kalibrasyon istiyor üç göz bitik güvendiğin birine söktür lensin model numarası üzerinde yazıyordur internetten araştırıp çok uygun fiyata bulabilirsin lens yüksek ihtimalle sonydir ama model numarası sana gerekli
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: E36 320i Cabrio
|
temızletmekten baska carenız yok
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Vega
|
BEnim SOny ile bir ik ikere serviste işlem yapıldı
Uzun zamandır çalışmıyordu. Bende birşey için içini açtım. OKuyucu kısmını söktüm vede temizledim 1 senedir çalışmayan teyp cd okumaya başladı Kalitesini konuşturuyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:16 ::::

Uzun zamandır çalışmıyordu. Bende birşey için içini açtım. OKuyucu kısmını söktüm vede temizledim