|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 3
|
bikaç gün önce bi değişiklik olsun dedik ve abimin de hediyesiyle
arabama PIONEER AVIC-910BT taktırdım ... aranızda cihazı tam anlamıyla bilen varmıdır acaba ? ekrandan off a tıklıyorum , ekran koruyucu gibi bişey kalıyor gene .. tamamen kapanmıyor .. anahtarı çekip çıkarıp gitsem bile sabaha kadar ekran koruyucu gibi sönük bi siyah ekran devamlı açık .. varmıdır kapatmanın bi yolu yordamı ? cihaz budur :
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
artık kapanabiliyo dimi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
aynen kapanıyor
aynı sorunu yaşayabilicek arkadaşlar için yazayım bende : sarı kablo direkt akü ucuna , Kırmızı kablo kontağın ACC ucuna eğer yoksa Çakmaklık ucuna (+) uca bağlanıyor ve sorun halloluyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: E36 320i Cabrio
|
5250 de aynı sorunu yasıyorum bır turlu kapatamadım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ehehe bu sorun değil aslında montaj hatası sanırım. Arfy allahtan aküyü yememişsin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
şimdiden 3 defa takviye yaptık .. maksimum 3-4 dakika açık bırak kontağı bitti gitti yeni akü alıcaz mecburenkontağa eğer yoksa çakmağa bağlat sorun düzelicektir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yeni akü alacaksan kuru akü tavsiye ederim.
5 senedir aynı aküyü kullanıyorum ve mükemmel performansı var. 2-3 kere boşaldı ama hala aynı canlılıkta. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:17 ::::

arabama PIONEER AVIC-910BT taktırdım ... aranızda cihazı tam anlamıyla bilen varmıdır acaba ? ekrandan off a tıklıyorum , ekran koruyucu gibi bişey kalıyor gene .. tamamen kapanmıyor .. anahtarı çekip çıkarıp gitsem bile sabaha kadar ekran koruyucu gibi sönük bi siyah ekran devamlı açık .. varmıdır kapatmanın bi yolu yordamı ?

aynı sorunu yaşayabilicek arkadaşlar için yazayım bende : sarı kablo direkt akü ucuna , Kırmızı kablo kontağın ACC ucuna eğer yoksa Çakmaklık ucuna (+) uca bağlanıyor ve sorun halloluyor