|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar 4-5 ay oldu monte edeli ama pek önemsememiştim sıfır pioneer deh 7250sd monte ettim ön ve arka hoparlör kablolarını yenileyerek önlere alpine spg-13 coaxial arkayaysa spg-17c2 coaxial sıfır hoparlörlerimi monte ettim ses kalitesi beni tatmin ediyor ama 50lerde bile sanki 25-30 seviyesi gibi zayıf ses geliyor bozma sorunu falan yok hpf lpf falan kurcaladı bi arkadaş birazdaha iyileşti ama yinede aynı hoparlörleri sony cdx gt 33 le kullanan bir arkadaşım çok daha yüksek seviyede bozmadan ses alabiliyor benim sistemse pili bitmek üzere olan el radyosu gibi oldu
aynı hoparlörlerden daha önce sony cdx gt 670 le kullandığımda tamamen tatmin edici bir ses vermişti maharet sony demi yoksa atladığım bişeymi var? herkese şimdiden teşekkür ederim
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Pioneer'larda gizli ses seviyesi var o kısık olabilir .
Kumandanın ses ayarlarıyla ilgili bi tuşuna basılı tutnca çıkıyordu DEH 6750'imden ve diğer kullandığım KEH serisi modellerden hatırladıgım kadarıyla. __________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
loud kapalı olabilir yoksa dediğin hoparlörü hoplatır
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]() |
loud u açtım ama pek fark etmedi yine aynı seviyede ama daha bass tonda verdi, equalizer la baya uğraştım yine istediğim tonu ve kaliteyi yakaladım ama çıkış düşük
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
o zaman eko ayarını low 80 hz mid 2k hi kısmınıda 10khz de kullan bu yazdığım ayarlar gerçek sesleri alabileceğin frekanslar birde artı eksileri doğru bağladınızmı ondan da olur birde teyp kapalı iken function tuşunu basılı tut hoparlör ve bass seçeneği var yanlış hatırlamıyorsam rear all seçili olucak bass ı seçme birde böyle dene bakalım + - yi unutma önemli ters ise bass lar vurmaz
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
pioneer larda sla die bi ayar wardı ona bakmanızı öneririm
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]() |
+ ve - hususuna bağlarken çok dikkat ettim yanlış olmadığına eminim hoparlör kutusu ve teyp çıkış şemasına göre bağladım
SLA denen ayar ı bir menüde görmüştüm ama bilmediğim için kurcalamadım ne durumda olmasını önerirsiniz? equalizer ayarlarını ve bass rear all ayarını da dediğiniz seviyelere alıp tekrar deneyeceğim ilginiz için çok teşekkür ederim __________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]() |
Arkadaşlar çok teşekkürler SLA -4 te imiş ve diğer ayarlarıda söylenen duruma getirdim 62de verdiği sesi 24te falan veriyo 45lere kadar gayet temiz ve net sonunda spg yi kapasitesiyle kullanabildim yardımlar için sağolun
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Şayet eq ayarı detaylı ise soldan sağa dogru sıralanışını yazıyorum. +1,0,-1,-2,-1,0,1,3 __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:18 ::::

aynı hoparlörlerden daha önce sony cdx gt 670 le kullandığımda tamamen tatmin edici bir ses vermişti maharet sony demi yoksa atladığım bişeymi var? herkese şimdiden teşekkür ederim

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar