|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
son fotolar sayfa 5 de
Arkadaşlar uzun zamandan beri eve kurmak istediğim sistemi sonunda kurdum fotoları sizlerle paylaşmak istedim bu cihazları sevenleri ve bilenleri biraz geçmişe götürmek istedim. Cihazlar 15 seneliktir dynoya soksak hiç beygir kaybı olmaz 8600 kasetçaları hala çalışmakta parça başı bulmakta changer 12 adet orjinal cd ile hizmet vermekte 9200 dsp müziği canlı müzik keyfine dönüştürmeye devam ediyor ve dahası. Not: pioneer severim ama eski logo olsun 3 kuruş fazla olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda bonus olsun hep öyle yaparlar ya hem pioneer hem pejo severlere
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Son Düzenleyen BRETE; 06-06-2011 20:51. |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
85 lere hep niyetlendim ama piyasa sahte dolu zamanında alamadık hep içimde kalmıştır onun yeri çok başka birde kutuda güzel çalacağını düşünmüyorum hacim istediğinden dolayı
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ey maşallah
tedavi olduk
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Hey be neydi eski pioneer lar güzel cihazlar güle güle kullan
ilk tesisatım 8900 resmi hariç diğerleri kendi çekimim şimdi kimbilir nerdeler. 904 anfi 12 li changer vardı sonra bi takım 6*9 taktım ama hatırlamıyorum. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
|
8600 97- 98 yıllarında 800 lira falandı sonra 8900 çıktı dibimiz düşmüştü çok paraydı çok tss ler duruyormu hala
daha çekmediklerim var onlarıda bi ara çekerim sandıkta dolapta bi yerlerde olanları __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Dur bakayım bi sapıklık yapıpı faturasını bulabilirim belki 2001 veya 2002 senesinde almıştım.
edit = mütehait tipi bileğe takılan el çantamı bulamadım valla onda mutlaka vardır. Tahminen 950.000.000 türk lirasına falan almıştım. Son Düzenleyen MiaMi; 27-04-2011 21:28. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kesin almışındır fazlası vardır aşağısı yoktur
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
bendede tras makınası modelı olan tweetrlar var 1 takım satılık hatta
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Katil hopallör diye adlandırılan 6985 kolon olmalıydı bu uyarlamada
Gözüm onu aradı O bambaşka |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
vay be zamanında bende yapmıştım eve aynı şekilde 8600 artı 12li changer artı eko gm3000+904 amfi
her bi kolonda 1 tane 302 bitane 6985 mitane tss20 olan anammm eski günler
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
|
Muştuuuuuuu teybi profilo ilk açıldığında teknosadan almıştım biraderim oralarda fink atıyorduk bowling falan benim eski mekandır haberin ola. Perpada 10 yılımız geçti yane
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
sonsuz tweter içi orjinalmi peki ?
4 adet 6985 1 adette 302 karton bas koydunmu şahine yıkardı ortalıgı
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
orjınal içi zaten 94 senesınde şahinden cıkma
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
tss20 ler , hala daha 2 takım var elimde
![]() bu aleme onun gibi bir tweeter daha gelmedi , sanmıyorumkide gelmeyecek. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Neyse yenibosna ufak mekan meydanda toplandık eğlence hesabı bayrampaşadan bi abimiz geldi şahin veya doğan tam hatırlamıyorum, ilk defa o zaman gördüm inandım şahinlerin arkaya 4 302 4 6985 sığıyormuş o araba bir çalıyorduki yıktı ortalığı hatta yurtseven kardeşler hüdayda yeni çıkmıştı. Koltuk sırtını öne almışlar biraz dik duruyor ama fena çalıyordu. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ya ekeye bildiğin çeyiz gibi kutusunda sakladığım ve ilk defa açılan bi takım 6985 bi 302 bi takım tss20 lerimi takmıştım eray totosu çaldı hepsini hiçbişeye üzülmedim onların gittiği kadar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Pioneer ın eski serileri hep ilgimi, çekmiştir çocukluğumda hatırlıyorum üst komşumuz hastasıydı
Güzel set tebrik ederim __________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
Son Düzenleyen tuner faruk; 27-04-2011 22:19. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]() |
En alttada kenwood kgc-4032 var sanırım.
Deck input ve normal hop. çıkışı olan ilk eq diyebiliriz. İçinde preamfisi ve minik bi amfiside vardı. Pionerlar efsane temizlikteymiş gerçekten. Kolleksiyonluk olmuş. Birde kaset çalarlarda Dolby C vardı inanılmaz bir frekans kesimi vardı ve zbere bildiğiniz parçayı bile alt üst ediyordu. Bende bu seriye ve bundan sonra çıkan gri zeminli ve solda oval 2 tane dümesi olan cihazlara hastayım.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:18 ::::

8600 kasetçaları hala çalışmakta parça başı bulmakta changer 12 adet orjinal cd ile hizmet vermekte 9200 dsp müziği canlı müzik keyfine dönüştürmeye devam ediyor ve dahası. 

hem pioneer hem pejo severlere
) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar 

AŞK OLSUN