|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
arkadaşlar polonun orjinal teyibini kullanarak aracıma bir woofer anfi arkaya 2 kolon yaptırmak istiyorum ama orjinal teyip kullanacağım çünkü babam da ciddi derecede orjinal takıntısı var bir sorun olur mu ? orjinal teyibi kullanacağım için extra parça gerekir mi son olarak da ankarada arabayı haşat etmeden işçiliği güzel bir tesisatçı önerebilirmisiniz ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Çeviricimi ne öyle birşey vardı kardeşim.. Onunla oluyordu.. Bende c4'e bi amfi ve woofer almıştım.. Orjinal teybi ile kullanmıştım.. Olabiliyor yani mümkün..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
Orj teypte amfi çıkışı yoksa deck çevirici alarak hoparlör çıkışlarını amfi çıkışına çeviriyorsunuz bir sorun olacağinı sanmıyorum uzun süre kullanan arkadaşlarım war bu şekilde
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Orjinal teyple mono amfi ve bass kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım bu zamana kadar.Cevirici denilen zımbırtı iş görüyor,kimi amfilerde direk baglanabiliyormus sanırım.Tesisatı yaptırdıgım yer senin amfide öyle demişti
Nekadar dogrudur bilemicem...Ancak imkan varsa ve babayı kandırabilirsen ucuz yollu bi pioneer cok daha güzel çalacaktır.Nekadar gerek yok işimi görür diye düşünülsede ciddi fark oluyor aralarında![]()
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
cok acayip duracağı için mecbur böyle idare edicez artık ya da double in dash tam oturur heralde wwlerin teyip yerine öyle bişey yapıcaz ilerde artık yardımcı olan arkadaşlar saolsunlar bu çevirici denen zımbırtı ne kadar acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vega
|
Onur Merhaba,
Aracın 9N3 vede bunlarda RCD 200 ANa ünite var. Arkadaşları belirttiği gibi Deck çeviriciler (15 20 tl den başlıyorlar markalarına göre) var. İkinci alternetif ise yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi High input yani yüksek ses girişi olan amfiler var (RCA lar Low inputtur). Bendeki Harward amfi'de o özellik var. Mesela JBL 755.6 modeli 6 kanallı amfidede var o giriş. Direk teypten gelen hoparlör kablolarını oraya bağlıyorsun. RCD 200ü söktüğün zaman oraya direk istersen Double DIn yada teyp gözü dediğimiz parçayıda koyarsan istediğin teybi uydurabilirsin. Ama şunu belirteyim orijinal teyp ile markalı Sub ve Normal RCA çıkışlı teyp alırsan ses kalitesi çok farkeder. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bütçen ne civarda bilmiyorum ama 755.6 güzel amfidir, çevirici kullanırsanda cadence ninkini falan al kaliteli bişey olsun yani audison olmasada 10-15tl liklerden alma derim, kaliteyi etkiliyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
hocam baktım da 400 civarı fiyatları biraz yüksek ben zaten tek woofer 2 tane kolon amfi besliycem daha uygun fiyatlı birşeyler yok mu ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|