|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Type r
|
ibiza cupra aracımıza koltuk altı sub takmayı düşünüyoruz.focal bus20 diye bir model var herhalde.nerden temin edebiliriz fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?bunun dışında sizlerin tavsiye edebileceği wooferlar varsa koltuk altına sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
0506 602 69 70 hızır uslu focal bayısı garagetunıng utkudan aldım dersenız telı yardımcı olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Focal dışında pioneer dada vardı koltuk altı modellerden.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
fiyat olarak çok deyişiyor ama focal güzel daha önce görmüştüm
fiyatını soran olursa paylaşırsa sevinirim. __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
valla bana cok manasız geliyor. bi kere Pioneer 20cm koltuk altı sub dinleme sansı bulmustum malum cok satılan ürün değil.
Öle ahım sahım bir tadı yok bence ama bilemem tabi tercih meselesi. Onun yerine sızdırmaz kutuda 20cm bi bass alsan aktif falan daha iyi olabilir __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vega
|
Yeterki iyi bilen bir tesisatçı olsun. 20 Cm'dende güzel ses alınır.
Yer sıkıntısından dolayımı acaba koltuk altı istiyorsunuz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Sen bagajı kullanıyomusun. ? Bence koltuk altına gerek yok.. Slim'lerden al bitane.. Görmez mi o işini..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
koltuk altına kullanacagın aktif subfower bence yanlış seçim olur koltuk altı diyorsun max 20 cm çapında bir aktif subfower kullanıcaksın ve slim serisi olucak bu tip subfowerlar çok fazla aktif deildirler mix max kabiliyeti düşük subfowerlardır bence seni tatmin etmicektir senin yerinde olsam bagaja 25 cm bir kapalı kutu bir subfower kullanırım
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Banada lazim aktif koltukalti bas :s bende ariyorum
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Kankacım naptın bulabildin mi kafana göre birşeyler ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
Nissan Skystar için anfisiz model önerisi olan var mı? Ayrı anfi kullanılacak.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
bulundumu koltukaltı focal fiyatı nedir ?
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: e21 323
|
aracımda su an 2 suw-wofer var kabınlı.ve bagaj ıptal bıgı .ancak sallantı yetmedıgınden yenı yerler arıyordum.bu koltuk altı ıyıymısde fıyat ne zamana bellı olur?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |