|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda
|
Merhabalar arkadaşlar öncelikle,
Aracımdaki teyp mp3 okumuyor ve çerçeve değiştirmeye kalkarsam biraz tuzlu oluyor çerçeve aldıktan sonra yeni teypte almak zorundayım... Onun yerine bi arkadaşım önerdi birde size danışayım dedim, Teybe bu şekilde aparat ile bağlanıp usb çıkışı sağlanıyormuş, Acaba ne kadar sağlıklı olur ? Birde bu aparatı takınca teypte hangi bölmede göstericek aynı cdde şarkı değiştirir gibi mi değiştiricem. ![]() Birde Amfi bağlantısı için şöyle bir aparat gerekliymiş; Bu iki aparat ile verim alırmıyım sorun çıkar mı acaba. TEyp çerçevesi en uygun 230 lira fiyat istiyorlar, veya sizin önerileriniz varsa onlarıda uyguluyabilirim... Teşekkür ederim,yardımlarınızı bekliyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
verim alırsın 10 numara oluyor sıkıntı yok ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
gayet güzel olur teyp en önemli şey ama yapıcak bişey yoksa en azından anfi ve componentleri iyi bişey al açığı ordan kapat
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
güzel verim alırsın usb changer ile, ben kullanıyorum memnunum da açıkçası, cd den değiştirir gibi değiştireceksin, albümler arası atlama yaparkende cd changer varmış gibi değiştireceksin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Anladım teşekkür ederim en iyisi böyle yapmak o zaman
|