|
|
#1 | |||
![]() |
abiler 30 cm kicker cvr 12 aldım.ztn bu bölüme bakan abilerimizde beni tanıdı sayılır
38 cm mi alsaydım acaba?sesi dışardan dinliyorum önden ve yandan pek kuvetli değil gibi ama arabanın içini baya sallıyo bassın dışarı çıkmasını nasıl sağlarız.insan istiyo hani azcık insanların bakmasını bunun için 38 likmi almalıydım?yoksa kutum ufak olduğu içinmi dışarı az ses çıkıyo?anlayamadım.seside sonuna kadar açmıyorum tabi zorlamak istemiyorum pek.30 cm de kutuyu büyütürsek sıkıntım çözülürmü?kabinin orjinal litresi olduğu söyledi tesisatçı ama kabin 45-50 litre gibi bişey ne yapmam lzm?aracım sedan 490 litre bagajın hacimi,kare portlu 30 cm mi,yoksa 30 luğa büyük kabinmi,yoksa direk 38 cm cvr mı?
Son Düzenleyen izmirlicem; 22-09-2011 19:53. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
38 alırsanız dışarı doğru fazla bir ses çıkmaz anfiniz destekliycekmi acaba o bası birde öyle bir sorun var ben 38 cm kicker es kullanıyordum 307 mde şu an honda civic te kullanılıyor o bass benim aracımda vurduğu kadar çalmıyor mesela araçta önemli bu tip sistemlerde
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]() |
anfim 600 rms abicim 38 cm cvr 15 500 rms 1000 watt.birde aracın içindeki şiddet azalırmı 38 takınca 30 luğa göre?yani 30 olunca içerde şiddet çok,38 olunca şiddet az ama dışarımı gider ses?araç astra sedan h kasa 2009 sanırım araçta biraz yalıtım çok
koltukları yatırsam dışarı gider mi ses?subwooferın bagaja konumuda önemlimi?şu an dışarı bakıyo subwoofer yani bagajı açtığımda bana bakıyo.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Sedan olduğu için dışarıdan çok duyulması zor arka camın altındaki pandizotu sökersen dışardan daha fazla duyulur...
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
Bence fazla duyurmaya çalışmayın dışarıya rahatsız oluyorlar sonra camları açarsanız müzik sesi belli bir ölçü gider zaten önemli olan net ses almak araçta keyifli müzik dinlemek
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]() |
onda sıkıntı yok ztn
arabanın içi yıkılıyo gerçi çoğu kişi duyduğunu söylüyo kanka geldiğini gene belli ettin diyolar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: S2000
|
kaç yıl bu işi yaptım dışa ses duyurmanın amacını çözemedim sesi dışarı vermek istiyorsan aracına güzel bi izalasyon yapman lazım dostum kaçarın yok aracın sedan oldugu için yüzde elli kayıbın olucak çünkü
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Sedan araçlarda zor oluyor..Pandizotu sökmen biraz fayda eder belki.. Ben 30 cm JBL woofer ve dandik bi tane edison amfi koymuştum c4'e.. Evin önünde açtığım zaman 5.katta salonda oturan ailem duyuyordu
Ama o kadar güm güm güm diye gezene apaçi diye bakıyorlar.. Arabanın içinde temiz ses alabiliyorsan yeterlidir bence..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Aracın içinde dinleyip dışarı çıkınca tabi duyamazsınız
siz dışarıdayken ansızın bir arkadaşınız açsın o zaman anlarsınız.. Bende duyulmuyor zannetmiştim ..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
2 tane bass al arka koltuğa koy.güzel portlu bi kabin yaptır 4 cam ıda aç Ludacris move bitch i de çaldınmı herkes duyar
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
aracın yanındaken duyamazsın basın sesini aç güzel bi müzik lil jon .pitbull.fln aracının yanından uzaklaş 20.30 metre git ozaman dinle sesi bak geliyomu gelmiyomu bizzat ilk acemiliğimde test ettim
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
))
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
arabayı dışardanmı sürüyorsun ki böyle birşeye gerek duydun bol bol küfür yicen başka bişey değil içerideki ses sana yetiyorsa bence yetiyordur boşver gereksiz hareket bunlar güzel kardeşim yanılmıyorsam sende teyp orjinladi git güzel bi teyp al müziğini kendin dinle yok herkes dinlesin diyorsan 2 tane 38 lik koy konser ver ha şunuda unutma o şekilde kız tavlaman zor olur
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
L5 katliam çalıyor gereğinden fazla rms le besleyince . Birde bobin kokusu olmasa
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Bende 30luk kicker comp12 ve duvar portlu kutusu var. Rockford Fosgate 900w amfiye baglı.
Gayet de dısardan duyuluyor, kücük ve hb araba olması da etkiliyordur tabi
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bagaj kapağı açık dolaşabilirsin.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
Aslan nickli Arkds gibi yap arka koltukları :d 2 adet dev bas felan
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
kabinin litresi 65-70 lıtre yap portun frekansınıda 30 hz ye alıp amfıdende subsonıcı actınmı ses direk dışarda çalmaya başlar içerdede yumuşak çalıp rahatsız etmez seni.
__________________________________ “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.” |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yok
|
bende 30 cm kutulu hertz vardı onu çıkarıp 38 cm jbl taktım çok çok fark olmadı sendeki kicker da gayet iyi vuruyordur ama sen farkında değilsindir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:25 ::::

38 cm mi alsaydım acaba?sesi dışardan dinliyorum önden ve yandan pek kuvetli değil gibi ama arabanın içini baya sallıyo 

siz dışarıdayken ansızın bir arkadaşınız açsın o zaman anlarsınız.. Bende duyulmuyor zannetmiştim ..

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar