|
|
#1 | |||
![]() |
Herkeze hayırlı sabahlar.
Yeni aracıma pioneer 4250 sd m.acoustic stereo 2 takım kicker ds comp 2 takım kenwood oval,JL AUDİO E1800D D Sınıf Mono Amplifikatör 800W Rms amfi alpine type-r serisi 2000 watt 750 rms 4+4 ohm woofer calıstırıyorm ama ses i belirli bir seviyeden sonra açtığımda woofer kesiliyor.kısınca geri açılıyor.Tamircim aküden olabileceğini söyledi? .70 Amperlik bir akü ile ve kapasitörle düzelir dedi yardımcı olabilecek varmı ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
aküden önce kapasitör al bence boşuna akü masrafı olmasın. kapasitör çözer akım sorunun varsa
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Arkadaşlar kapasitr ü taktırdım ama hala aynı sorun var
Kapasitör kestiği zaman 10 a kadar düşüyor bazen 10.9 11 de kesiyo akü ile aakalı olabilirmi 70 amper akü ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aküde deil oo sorunn anfide ... reklam yapmak yasakmıda tamirci diyosun murat zengine
m-zen garage aksarayda kalite :P
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ZZ Berlingo...
|
İlk önce 1 farad kapasitörle dene olmadı aküyü değiştirirsin....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
alt yapı nasıl kaç awg kablo kullanıyorsunuz ?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
cadence farad ın markası ne kablo ne baska bısey anfı kaldırmıyor sub u ? olay bundan ibaret ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
voltajın düştüğünden behasetmiş arkadaş alt yapı olma ihtimali daha fazla.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
eger anfının bı arızası yoksa mantıken anfıden degıldır. alt yapı olayı daha agır basıyo, tutupta 8awg kablo kullanıldıysa alt yapıda yuksek seste tabiki keser. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
tesisati kendım gordugum ıcın oyle dedım anfı arzalı yanı takan kısıler gayet profesyonel kısılerdırr kı kabloda sıkıntı oalcagını zannetmıyorum ama sende haklı olabılırsın malıyetten kacıp kabloları ınceltmıs olabılırler ..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
![]() Ses kestiğinde anfi arazıya geçmiyor, anfide bir sıkıntı yok.. Ama kapasitör 10.8 11 felan gösteriyor bass kesildiğinde...Dün elektrikcime gittim akün 9 v gösteriyor dedi...aküden olabilir dedi? Son Düzenleyen Rec.O; 19-11-2011 09:48. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
O zaman ya aküde yada şarj dinamonda sıkıntı var yada üstündeki dinamosuda yetmiyor olabilir kaç amper var orjinalinde ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: opel astra bertone
|
aynı sıkıntı bende de vardı boss 3,5 farad kapasetör aldım kesildi. 1 sene sonra yine yaptı kabloları değiştik bu sefer kalın kablolarla düzeldi. sıkıntılı iş allah kolaylık versin
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Sorun çözülmüştür
Amfi fazla akım çektiği için sıkıntı çıkmış.. amfiyi değiştirdik sıkıntısız çalışıyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:26 ::::

Kapasitör kestiği zaman 10 a kadar düşüyor bazen 10.9 11 de kesiyo akü ile aakalı olabilirmi 70 amper akü ?

m-zen garage aksarayda kalite :P